Tašky pro firmy: 4 praktické důvody, proč je taška pro firmu ideální investicí

- Kategorie : Novinky

Různé reklamní předměty doprovázejí život snad každé firmy. Možná budete překvapeni, ale sázkou na jistotu jsou tašky, které mohou nejen potěšit, ale zároveň plní hned několik funkcí. Tašky pro firmy jsou praktickým pomocníkem i krásným užitečným dárkem. Pojďte se s námi podívat, proč je investice do vlastních tašek pro firmy tou správnou volbou a jak se vám může vrátit.

Tašky pro firmyTašky pro firmy - investice s vysokou návrátností

Proč je investice do vlastních tašek pro firmy tou správnou volbou, která se vám vrátí?

1. Propagace vaší firmy a značky

Velmi efektivním a cenově dostupným způsobem, jak lze propagovat značku vaší firmy, je právě pomocí tašek. Naprosto každý, kdo bude vaši tašku nosit, vám bude dělat reklamu a zvyšovat povědomí o vaší značce. Investujete do mobilní reklamní plochy, která bude každý den oslovovat další desítky potenciálních zákazníků.

Tip pro vás:
Tašky pro firmy - Tašky s potiskem

Naprosto zásadní je umístění loga vaší firmy na tašku. Logo musí být čitelné a viditelné. Design tašky by měl odpovídat vaší firemní identitě a hodnotám. Vsaďte na atraktivní vzhled, který zvýší pravděpodobnost, že budou ostatní vaši tašku rádi používat.

Zákazníkům poskytujeme náhled tašky s jejich grafikou pro schválení před výrobou. Grafiku umisťujeme na šablonu tašky a zasíláme v souboru PDF k potvrzení. To vše zdarma. Máme ale zákazníky, kteří si chtějí grafiku do šablony umístit sami. To je samozřejmě možné, jen je třeba dodržet pár pravidel umístění.

Více v článku 3 pravidla pro umístění náhledu

2. Praktický a užitečný dárek

Dárkové tašky

Jdete na nákup? Asi se neobejdete bez tašky. Chcete dát někomu dárek? Bude se vám hodit taška. Potřebujete něco přenést? Určitě sáhnete po tašce. Taška je předmětem denní potřeby pro mnoho lidí. Bez ohledu na to, zda ji používají do práce, na nákupy nebo při cestování, taška je pro všechny praktickým pomocníkem.

Využijte toho, pokud hledáte užitečný a praktický dárkový a reklamní předmět, který bude odrážet vaši firemní identitu. Tašky lze snadno personalizovat a přizpůsobit specifickým potřebám a preferencím vaší firmy. Můžete zvolit materiál, barvu, velikost a design tašky, který odpovídá vaší firemní identitě. Personalizace přispívá k jedinečnosti dárku a posiluje vaši značku.

3. Ekologie a životní prostředí

Ekologické papírové tašky

Investování do výroby vlastních tašek může podpořit ekologický přístup vaší firmy. To ocení především zákazníci, pro které téma ekologie nabývá v posledních letech na významu. Nabídnutím ekologických papírových tašek vyrobených z recyklovatelných nebo ekologických materiálů můžete přispět k ochraně životního prostředí a ukázat, že vaše firma dbá na udržitelnost a ekologii.

4. Odlište se od konkurence

firemní tašky Pilulka

Výroba vlastních firemních tašek vám umožní vyjádřit svou jedinečnost a odlišit se od konkurence. Design, barvy a materiály tašek přizpůsobte specifickému stylu a image vaší značky, čímž vytvoříte unikátní a rozpoznatelný vizuální dojem. Využijte toho, že oproti jiným typům reklamy, které mohou být přehlédnuté nebo zapomenuté, taška poskytuje dlouhodobou viditelnost. Lidé často používají tašky opakovaně, čím krásnější a unikátnější design, tím větší pravděpodobnost, že taška upoutá pozornost ostatních kolemjdoucích.

 

Tip pro vás

Podívejte se na trendy letošního roku v článku Papírové tašky 2023

 

Taška pro vaši firmu: Jakou tašku zvolit?

Existuje široké množství materiálů, barev, velikostí a účelů, jakým může látková či papírová taška s logem vaší firmy sloužit. Ať už se jedná o klasické látkové tašky, papírové tašky, ekologické luxusní tašky, dárkové luxusní tašky, tašky na víno i vánoční tašky.  

Látkové tašky

Plátěné tašky s potiskem vzbudí pozornost vašich obchodních partnerů i zaměstnanců. Nabízíme látkové tašky vyrobené z bavlny v naturálním vzhledu i barevném provedení. Taška je vyrobena ze 100 % přírodního materiálu a má nosnost až 12 kg rozložené váhy. Tašku nabízíme v nejběžnějším rozměru 38x42 cm.

bavlněné tašky

Nejprodávanější látkové tašky:

bavlněná taška bavlněná taška s krátkým uchem
Klasická bavlněná taška 38x42 cm Bavlněná taška s krátkým uchem 38x42 cm

 

barevné bavlněné tašky

Více informací v článku Nové barevné látkové tašky přes rameno

PŘEJÍT NA VÝBĚR LÁTKOVÝCH TAŠEK

Eko luxusní tašky

Luxusní papírové tašky vyrobené z kraftového papíru jsou kombinací krásné dárkové a ekologické tašky, které jsou šetrné k životnímu prostředí a dají se zcela recyklovat. Povrch tašky je lehce rýhovaný, ucha jsou vyrobena z bavlny, vždy v barvě tašky. Tyto tašky jsou vhodné jak do obchodů, tak i na dárky vyšších hodnot. Tašku lze potisknout sítotiskem.

Nejoblíbenější: Siena hnědá 26x12x34

eko taška

PŘEJÍT NA VÝBĚR EKO LUXUSNÍCH TAŠEK

Dárkové luxusní tašky

Vyberte si dárkové luxusní tašky špičkové kvality v různém provedení materiálu, barevnosti a držadel. V naší nabídce najdete nejen klasické tašky s laminem a bavlněným uchem, ale i speciální papírové tašky se zlatým povrchem nebo barevně kombinované. Tyto luxusní tašky jsou vhodné i jako reklamní tašky potištěné logem nebo dalšími informacemi.

luxusní tašky

PŘEJÍT NA VÝBĚR DÁRKOVÝCH LUXUSNÍCH TAŠEK

Tašky na víno

Taška na víno patří mezi nejoblíbenější druhy papírových tašek. V naší nabídce najdete různé druhy tašek, od strojních s krouceným uchem za bezkonkurenční ceny, po nejluxusnější tašky s bavlněným uchem a vyztuženou vrchní částí i dnem.

bílé dárkové papírové tašky hnědé dárkové papírové tašky dárkové papírové tašky červené
malá taška a taška na víno malá taška a taška na víno malá taška a taška na víno

 

PŘEJÍT NA VÝBĚR TAŠEK NA VÍNO

Vánoční tašky

Vánoční tašky jsou oblíbené mezi klienty, kteří chtějí předem naznačit, co bude obsahem tašky. Můžete vybírat od decentních zlatých potisků vloček po výrazné vánoční motivy. Část tašek lze potisknout logem nebo dalšími informacemi.

vánoční tašky

Rádi vám s výběrem papírových tašek pomůžeme

Chcete si tašky nejdříve prohlédnout? Přijďte se podívat k nám do SHOWROOMURádi vám pomůžeme tašky vybrat. Pokud jste si výběrem jistí, můžete si objednat tašky přímo přes náš E-SHOP. V případě zájmu o tašky s potiskem vyplňte náš POPTÁVKOVÝ FORMULÁŘ a my vám pošleme cenovou nabídku. Poptávkový formulář najdete u každého produktu umístěný na spodu stránky pod specifikací tašky.

PŘEJÍT NA VÝBĚR PAPÍROVÝCH TAŠEK

Související příspěvky

Sdílet tento obsah