Papírová taška s logem: Firemní reklama jen za pár kaček

- Kategorie : Novinky

Spousta firem investuje v poslední době nemalé prostředky, aby byly vidět na internetu, ale zapomíná na to, že svět se neodehrává pouze v online prostředí. Pořád trávíme podstatnou část našich životů venku mezi lidmi. Nezapomínejte na to a dělejte své firmě reklamu přirozeně a snadno pomocí papírových tašek s logem.

Papírové tašky s logem

Nešetřete na reklamě a budujte pevné obchodní vztahy

Rostoucí inflace se projevila na českém trhu mimo jiné v tom, že se firmy snaží maximálně snížit své provozní náklady. Na reklamních a dárkových předmětech pro své zákazníky, obchodní partnery a spolupracovníky byste ale za žádných okolností neměli šetřit. I když jsou v době energetické krize mnohem důležitější oblasti, do kterých investovat, pravdou zůstává, že firemní dárkové předměty hrají v byznyse větší roli, než se na první pohled zdá.

Několik světových průzkumu potvrdilo, že obdržení vhodného reklamního předmětu může ovlivnit ochotu navázání spolupráce, a to více než z jedné třetiny. A jak by taky ne. Roli hraje psychologie. Okamžik darování je pro řadu z nás pozitivní vzpomínka a v podvědomí si uchováváme především ten pocit, jak jsme se v daný moment cítili.

I proto je předání dárku z psychologického hlediska významným krokem v budování vzájemných obchodních vztahů. A než se pustíte do důkladného výběru reklamních a dárkových předmětů, začít můžete tím, že si necháte vyrobit papírovou tašku s logem, která bude sama zároveň plnit funkci firemního dárkového předmětu.

Papírová taška s logem vaší firmy – investice, která se vyplatí

Levné papírové tašky s logem využijete nejen jako nosič propagačních prospektů na veletrzích, výstavách či obchodních schůzkách, velmi dobře poslouží jako rychlé balení různých firemních dárků pro vaše zákazníky a obchodní partnery. Naše papírové tašky jsou vyráběny z vysoce kvalitního odolného materiálu, takže se nemusíte bát ani roztržení pod vlivem váhy.

Největší přidaná hodnota papírových tašek s logem je ukryta v jejich rychlém až nekontrolovatelném šíření jména vaší společnosti. Mnoho lidí papírové tašky díky jejich kvalitě a odolnosti využívají v běžném životě, protože jsou mnohem elegantnější a ekologičtější než plastové igelitky. Z firemních tašek se tak stávají skvělí pomocníci pro odnos jakéhokoli druhu zboží. Vy díky tomu učiníte skvělý tah při budování či posilování vaší značky, protože každá taška se stává živou reklamou, která zaujme za svého života i několik set párů očí. To už je opravdu úctyhodné číslo na předmět, který měl původně sloužit jako obal na firemní dárek.

tašky s logem

Ukažte světu, že vám příroda není lhostejná

Už jsme si ukázali, že eko papírová taška je nejen užitečná, ale i ekonomicky přínosná. Především je ale ekologická. Jako firma svému okolí ukážete, že vám na budoucnosti naší planety záleží a není vám lhostejné, kam se její osud ubírá. K výrobě našich papírových tašek se využívají obnovitelné zdroje surovin, dají se snadno a plně recyklovat a jsou mnohem rychleji rozložitelné než plast. Nutno říct, že jejich výroba ani zdaleka nezatěžuje životní prostředí tak jako plastové tašky.

TIP: Zapojte sebe i svou firmu do projektu #bezigelitky a vytvořte společně s námi lepší svět bez igelitových tašek. Papírové tašky se cenově vyrovnají igelitkám.

Bezigelitky.cz

Jaké tiskové technologie vám můžeme nabídnout?

potisk tašek logem

Digi tisk

Poznejte výhody nejmodernější digitální tiskárny vyvinuté přímo na papírové tašky. Tisková hlava od HP tiskne plnobarevně CMYK pigmentovými inkousty, a to na výšku s rozsahem až 30 cm. Technologie zvládá potisk téměř bez omezení vstupních tiskových dat, jinými slovy, zvládne vytisknout i fotografii, vektory (křivky) nejsou nezbytně nutné. Tisk touto technologií je rychlý a cenově dostupný.

  • + cena
  • + rychlost dodání
  • + plnobarevný tisk
  • + tisk na textilní tašky
  • + tisk od 100 ks do desítek tisíc
  • menší ostrost potisk (v porovnání s papírovou taškou tištěnou na sítotisku)
  • tisk na vybrané hnědé a bílé tašky s plochým nebo krouceným uchem

Vhodné pro počet 100 - 5.000 ks

Sítotisk

Díky sítotisku vám dodáváme tašky s opravdu velmi kvalitním potiskem. Ostrost potisku je zde téměř bezkonkurenční. Tisknout lze až 8 přímými barvami, včetně CMYK. K dnešnímu dni máme k dispozici celkem 5 sítotiskových strojů. Tiskové barvy jsou míchány pomocí profesionálního softwaru X-rite a barevný výstup kontrolován spektrofotometrem.

  • + kvalita a ostrost potisku
  • + kvalitní vícebarevný potisk
  • + přesný soutisk barev
  • + tisk na většinu papírových a textilních tašek
  • u vícebarevného potisku vyšší cena

Vhodné pro počet 100 – 1.000 ks

Flexotisk

Chcete tašky s potiskem za opravdu nízkou cenu? Máte-li jednoduchý motiv potisku (jednobarevné logo, nápis…) a přejete si odebírat větší množství tašek, potom je potisk pomocí flexotiskové technologie ideální volbou. Můžeme vám nabídnout tři flexotiskové stroje s výkonem kolem 30.000 ks za den.

  • + cena
  • + možnost potisku většího množství tašek (řádově desetitisíce)
  • vhodné pouze pro jednodušší jednobarevný tisk
  • tisk pouze na hnědé a bílé kraftové tašky s plochým/krouceným uchem

Vhodné pro počet 500 – 30.000 ks

Horká ražba s fólií

Pro opravdové milovníky exkluzivity a luxusu nabízíme horkou ražbu, kde pomocí zlatých, stříbrných a dalších barev, umíme zákazníkům nabídnout tisk vyražený do tašky ve vysokém lesku. Horkou ražbu lze aplikovat pouze u luxusních tašek.

  • + luxusní provedení
  • + kvalitní ostrá ražba
  • + metalická zlatá nebo stříbrná barva
  • pomalý tisk, vhodné pouze pro potisk menšího množství tašek (řádově stovky kusů)

Rádi vám s výběrem papírových tašek pomůžeme

Chcete si tašky nejdříve prohlédnout? Přijďte se podívat k nám do SHOWROOMURádi vám pomůžeme tašky vybrat. Pokud jste si výběrem jistí, můžete si objednat tašky přímo přes náš E-SHOP. V případě zájmu o tašky s potiskem vyplňte náš POPTÁVKOVÝ FORMULÁŘ a my vám pošleme cenovou nabídku. Poptávkový formulář najdete u každého produktu umístěný na spodu stránky pod specifikací tašky.

PŘEJÍT NA VÝBĚR PAPÍROVÝCH TAŠEK

Související příspěvky

Sdílet tento obsah