Papírové tašky 2023

- Kategorie : Novinky

Jsme na začátku roku 2023 a prodej papírových tašek se rozjel naplno. Jaké tašky budou hitem letošního roku? Dají papírové a textilní tašky šanci igelitkám nebo je převálcují, jako tomu bylo v předchozích letech?

Papírové tašky s potiskem

Trochu historického kontextu

V roce 1850 Američan Francis Wolle stál u zrodu první verze papírové tašky jako nové technologie pro přepravu výrobků. Postupem let se podařilo vylepšit konstrukci a tak se zrodila papírová taška velmi podobná té, jakou známe dnes. V roce 1930 pak mnoho obchodníků začalo nabízet papírové tašky jako prostředek k přepravě jejich produktů svým zákazníkům. Papírové tašky tak mohly začít pomalu a rozvážně získávat své místo na trhu.

Výhody papírových tašek

Papírové tašky jsou levnější než igelitové tašky a sáčky a jsou velkým krokem ke změně životního stylu vaší firmy. K výrobě papírových tašek se využívají rychle rostoucí stromy, jako jsou jehličnany nebo myrtovité druhy stromů. Patří mezi ně např. eukalypty nebo borovice. Jednou z jejich nejdůležitějších vlastností je, že pohlcují CO2 mnohem více než jiné druhy. Výroba papírových tašek z těchto druhů stromů tedy pomáhá životnímu prostředí.

Nejprodávanější papírové tašky 2023

Už několik let se opakovaně stává nejprodávanější taškou Topcraft 32x14x42 hnědá. Tato taška s vysokou nosností a širokou využitelností se dá potisknout všemi nabízenými technologiemi a je tak jedním z nejvšestrannějších kousků v naší nabídce.

Papírová taška hnědá Topcraft 32x14x42
Topcraft hnědá 32x14x42   

Další oblíbené tašky pro rok 2023

Velké oblíbenosti se těší také bílé papírové tašky s krouceným uchem. Nejvíce pak ExtraTWIST bílá 18x8x24 a ExtraTWIST bílá 24x11x33. Tyto tašky jsou elegantním řešením s potiskem i bez potisku. Umíme je potisknout všemi nabízenými technologiemi a tisk na nich vypadá opravdu dobře. Více o bílých papírových taškách se můžete dozvědět v článku Papírová taška bílá - elegantní a přitom levné řešení.

Papírová taška bílá ExtraTWIST 18x8x24 Papírová taška bílá ExtraTWIST 24x11x33
ExtraTWIST bílá 18x8x24   
ExtraTWIST bílá 24x11x33


Barevné papírové tašky 2023

Oblíbenými barevnými taškami je celá kolekce barevných tašek ExtraTWIST. Nejoblíbenější je rozměr 24x11x33, protože je nejuniverzálnější. Nejprodávanější barvou je černá a červená.

Černá taška ExtraTWIST 24x11x33 Červená taška ExtraTWIST 24x11x33
ExtraTWIST černá 24x11x33     
ExtraTWIST červená 24x11x33


Novinka - poštovní tašky a obálky na zásilky

Vyslyšeli jsme volání zákazníků po nabídce papírových obálek nebo papírových tašek bez ucha a přicházíme s poštovními taškami, které jsou čerstvou novinkou v naší nabídce. Vyberte pro svou prodejnu nebo firmu ty, které vám budou vyhovovat nejvíce. Více o poštovních taškách se můžete dozvědět v článku Poštovní tašky a obálky na zásilky, kde je podrobně představujeme.

Poštovní tašky

Rádi vám s výběrem papírových tašek pomůžeme

Chcete si tašky nejdříve prohlédnout? Přijďte se podívat k nám do SHOWROOMURádi vám pomůžeme tašky vybrat. Pokud jste si výběrem jistí, můžete si objednat tašky přímo přes náš E-SHOP. V případě zájmu o tašky s potiskem vyplňte náš POPTÁVKOVÝ FORMULÁŘ a my vám pošleme cenovou nabídku. Poptávkový formulář najdete u každého produktu umístěný na spodu stránky pod specifikací tašky.

PŘEJÍT NA VÝBĚR PAPÍROVÝCH TAŠEK

Související příspěvky

Sdílet tento obsah