Nové barevné látkové tašky přes rameno

- Kategorie : Novinky

látkové tašky přes rameno

V letních měsících vám bavlněné tašky přes rameno dobře poslouží k odnosu piknikové deky a občerstvení do parku nebo k vodě. Látkové tašky přes rameno můžete vybírat z několika variant a nově i z několik barevných provedení.

Látkové tašky přes rameno

Látkové tašky přes rameno jsou vyráběné ze 100 % bavlny v několika variantách gramáží, od 135 g až po 210 gramů. Bavlna se pěstuje v Uzbekistánu, tam se i látkové tašky přes rameno rovnou vyrábějí. Celý výrobní proces tak probíhá v jedné zemi, tím se opouští od zbytečného znečišťování uhlíkovou stopou z nákladní dopravy. Hotové tašky se řádně vysuší, vyžehlí a připravují k transportu k nám.

Natural

Bavlněná taška natural 140 g – 38x42 cm

Bavlněná taška ze 100 % bavlny s uchy dlouhými 70 cm, přišitými křížovým stehem. Její nosnost dosahuje ke dvanácti kilogramům. Tašku lze potisknout ostrým sítotiskem jednou až pěti barvami včetně CMYK s podtiskem bílou barvou.

I když má relativně velký rozměr, tak má mezery v objemu. Je to kvůli absenci hloubky, proto jsme nedávno zařadili do naší nabídky tašku s 10 cm hloubkou.

Bavlněná taška natural 180 g – 38x10x42 cm

Taška ze 100 % bavlny s hloubkou 10 cm a nosností 12 kg zaručuje odnos objemnějších nákupů nebo věcí k pikniku do parku. Tuto tašku si umíme představit na dovolené, její objem zaručuje odnos všeho, co potřebujete k celodennímu pobývání na pláži u moře.

 

bavlněná taška bavlněná taška s hloubkou
Klasická bavlněná taška 38x42 cm Bavlněná taška s širokým dnem 38x10x42 cm

 

Porovnání objemů obou tašek jsme natočili ve videu:

 

V naturální barvě pak ještě nabízíme bavlněnou tašku s krátkým uchem, klasickou bavlněnou tašku s potiskem a bavlněný vak na záda.

Barevné látkové tašky přes rameno s vysokou gramáží

V nabídce máme látkové tašky přes rameno ze 100 % bavlny s podílem 210 g v tmavě modré a černé variantě. Šitá bavlněná ucha o délce 70 cm jsou v barvách tašky. Společně s vysokým podílem gramáže dokážou unést poměrně těžké nákupy. Vysokého podílu bavlny si člověk všimne okamžitě, taška působí robustně a kvalitně hned na první pohled.

Obě barevné varianty můžeme potisknout pomocí přesné sítotiskové technologie až třemi barvami. Potisk realizujeme od 50 až do 5.000 kusů

černá bavlněná taška modrá bavlněná taška
Plátěná taška černá Plátěná taška modrá

 

Nové barevné látkové tašky přes rameno

Ještě, než vám představíme novou barevnou kolekci, tak vám představíme bílou tašku, kterou už nějakou dobu máme k dispozici. Bílé látkové tašky přes rameno mají podíl bavlny 135 g. Ucha mají přišita křížovým stehem a jejich nosnost dosahuje k 12 kilogramům.

Na bílé tašce krásně vyniká potisk. Ten realizujeme pomocí sítotiskové technologie. Tiskneme jednou až pěti barvami včetně CMYK. Tiskneme pouze ekologickými, vodou ředitelnými barvami, které se v přírodě snadno odbourávají a nezanechávají za sebou ekologické znečištění.

bílá bavlněná taška

Bavlněná taška bílá 135 g – 38x42 cm

A nyní už nové barevné látkové tašky přes rameno

Všechny tašky z této kolekce jsou vyrobeny ze 100 % bavlny v gramáži 135 g/m2. Díky nízké gramáži jsou tašky příjemné na dotek a také se lépe skládají do malého balíčku do kabelky. Mají 70 cm dlouhá ucha v barvě tašky přišitá křížovým stehem. Rozměr 38x42 cm a nosnost 12 kilogramů je dostatečný pro odnos „náhlého“ nákupu nebo odnosu piknikové deky s knihou do parku nebo hraček pro děti na pískoviště. V dětském pokojíku mohou takové tašky sloužit jako levná náhrada za nábytek, do tašek můžete sklidit veškeré hračky nebo doplňky oblečení.

Tašky vám můžeme potisknout jednou až třemi barvami. Minimální odběr je 50 kusů, a to jak s tiskem, tak bez potisku. Potisknout umíme až 5.000 kusů. Běžný termín dodání tašek s potiskem je 1 až 3 týdny od odsouhlasení objednávky a úhrady zálohové faktury.

 

žlutá bavlněná taška

Žlutá látková taška přes rameno

 

oranžová bavlněná taška

Oranžová látková taška přes rameno

 

šedivá bavlněná taška

Šedivá látková taška přes rameno

 

zelená bavlněná taška

Zelená látková taška přes rameno

 

červená bavlněná taška

Červená látková taška přes rameno

 

Barevné látkové tašky přes rameno můžete vybírat na našem e-shopu taskahned.cz pod kategorií „látkové tašky“. V kategorii se nachází, vedle již zmíněných tašek, i potištěná eko taškaumím žít #BEZIGELITKY“ a černý bavlněný batůžek, který máme také nově naskladněný.

barevné bavlněné tašky

Tašky společně tvoří krásnou barevnou kolekci

Černý bavlněný vak, batůžek na záda

Praktický bavlněný batůžek v černé barvě v rozměru 37x46 cm vyrobený ze 100 % bavlny, se stahovacími šňůrkami v přírodní barvě.

černý bavlněný batoh

Bavlněný batůžek černý 140 g

Rozměr 37x46 cm a dostatečná hmotnost 12 kilogramů zaručuje pohodlné sbalení sportovního oblečení na lekce jógy nebo poslouží dětem ve školách pro odnos úboru na tělocvik.

Černý vak umíme potisknout pomocí sítotiskové technologie až třemi barvami. Minimální odběr je 50 kusů, jak u tašek bez potisku, tak i s potiskem.

Objednání potisku na látkové tašky přes rameno

Ať už jste si vybrali jakoukoli tašku z naší nabídky, látkovou, papírovou nebo luxusní, postup je vždy stejný.

Ve všech kategorií je nad tlačítkem „KOUPIT“ volba „Chci vlastní potisk“. Po zaškrtnutí se přes tlačítko „POPTAT S POTISKEM“ dostanete k poptávkovému formuláři, přes který nám zašlete poptávku. Na základě zaslané poptávky vám zašleme cenovou kalkulaci. V pracovních dnech od 9 do 17 hod. vám cenu pošleme obratem.

Poté od vás budeme potřebovat váš grafický návrh (tisková data ve vektorech/křivkách). Zašleme vám náhled, jak by potisk mohl vypadat a vzájemně si schválíme a uzavřeme objednávku.

Na základě objednávky vám vystavíme zálohovou fakturu. Po úhradě se tašky řadí do fronty k potištění. Termín dodání se počítá od uhrazení zálohové faktury. U sítotisku je doba dodání 1-2 týdny, u flexotisku maximálně do 3 týdnů.

  taškahned

Přes tlačítko „Poptat s potiskem“ se dostanete ke krátkému formuláři.

  taškahned

V detailu reklamní tašky poptávkové tlačítko naleznete pak zde

Sdílet tento obsah