Poštovní tašky a obálky s vlastním potiskem

- Kategorie : Novinky

Poštovní papírové tašky a obálky na zásilky jsme vám už jako novinku představovali v předchozím článku. Teď bychom vám ale chtěli více přiblížit možnosti tisku, které se u těchto poštovních tašek a obálek nabízí. Poštovní tašky s potiskem jsme vám schopni dodat již od 1 týdne. Ceny tisku začínají na 0,90 Kč za kus. Odběr od 100 ks. Náhled potisku na šabloně tašky od nás máte ZDARMA.

Poštovní tašky

Poštovní tašky vhodné pro e-shopy

Poštovní tašky a obálky jistě ocení firmy a e-shopy zabývající se odesíláním svých drobnějších produktů, a to na denní bázi. Navíc poštovní papírové tašky a obálky jsou kvalitní a zároveň výhodnou volbou. Je tak skvělou možností mít tyto poštovní tašky a obálky s vlastním firemním potiskem.

V dnešní době, kdy spousta lidí řeší většinu nákupů objednávkou přes internet, určitě oceníte naše poštovní papírové tašky. Poštovní papírové tašky využívají hlavně firmy, které chtějí své zboží zabalit levně a přitom kvalitně.

V nabídce najdete různé velikosti v bílé a hnědé barvě, do kterých bezpečně umístíte velikosti A4, A3 i větší formáty. Všechny rozměry obálek a tašek vám potiskneme pomocí sítotisku (od 100 kusů) nebo flexotisku (od 1.000 kusů) nebo celobarevného digitisku.

PŘEJÍT NA VÝBĚR POŠTOVNÍCH TAŠEK

Poštovní tašky na zásilky

Potisk poštovních tašek

SÍTOTISK

Potisk touto technologií je možná od 100 kusů, a to 1 až 6 barvami. Sítotiskem umíme tisknout i plnobarevný CMYK, včetně zlaté a stříbrné. Výhodou sítotisku je tisk jemných detailů, ostrý tisk, přesný soutisk a vysoká kryvost barev. Tiskneme jen a pouze ekologickými vodními barvami. Termín vyhotovení potisku tašek je 1 - 2 týdny.

FLEXOTISK

Flexotisk zákazníkům nabízíme u zakázek s 1000 až 20 000 kusy. Většinou se jedná o jednoduché, jednobarevné motivy. Jsme schopni vytisknout maximálně dvě barvy v jednom motivu. Nesmí mít však přesný nebo blízký soutisk. Výhodou je nízká cena a potištění velkého množství tašek rychleji než při zakázkové výrobě a možnost opakovaného použití tiskového štočku zcela zdarma. I tady používáme pouze vodní ekologické barvy. Termín vyhotovení je standardně 2 - 3 týdny.

DIGITISK

Tiskneme ve CMYKu. Tato technologie je vhodná pro množství 100 ks - 10 000 ks. Výhodou je plnobarevný tisk včetně fotek, stínů a přechodů. Data lze snadno připravit - tiskneme i z JPG nebo PNG oproti sítotisku a flexotisku, kde příprava tiskových dat z těchto formátů není možná. Tiskneme vodou ředitelnými barvami. Termín vyhotovení je aktuálně 1 - 2 týdny, ale je možnost domluvit se operativně i na kratším termínu, pokud to naše aktuální vytížení výroby umožní.

Poštovní tašky a obálky

Ceny potisku poštovních tašek

Rádi vám zpracujeme cenovou nabídku na potisk obálek a poštovních tašek.

Potřebujeme si tašku nejprve osahat a prohlédnout? Přijďte se podívat do našeho SHOWROOMU. Rádi vám s výběrem tašky pomůžeme. V případě, že jste si jisti výběrem tašky, vyplňte POPTÁVKOVÝ FORMULÁŘ v detailu produktu nebo nám pošlete email na info@taskahned.cz a my se vám ozveme s cenovou nabídkou.

U každé tašky v e-shopu je k dispozici tlačítko „POPTAT S POTISKEM“, pomocí tlačítka se dostanete ke krátkému poptávkovému formuláři. Na základě zaslaného formuláře vám obratem zašleme cenovou kalkulaci.

Parcelbox - poštovní tašky a obálky Zásilkovna - poštovní tašky a obálky
   
FlexiPAK 30x8x43+5 hnědá - 9,10 Kč/ks FlexiPAK 26x7x41+5 hnědá - 7,70 Kč/ks

 

PŘEJÍT NA VÝBĚR POŠTOVNÍCH TAŠEK S POTISKEM

 

Související příspěvky

Sdílet tento obsah