Levné papírové tašky s potiskem

- Kategorie : Novinky

Vedle luxusních laminovaných nebo látkových tašek máme i levné papírové tašky.

Strojově vyráběné papírové tašky s plochým uchem patří mezi nejlevnější odnosné tašky. Tyto tašky odebírají zákazníci zejména z obchodů nebo restaurací pro odnos jídla, kde je vysoký tlak na prodejní cenu produktů. I když se jedná o nejlevnější papírové tašky, jejich pevnost je dostatečná i pro odnos těžších produktů. Jejich nosnost se pohybuje mezi 5 až 14 kilogramy. U každé tašky v detailu produktu, pod tabulkou množstevních slev, jsou tyto veškeré bližší informace k nalezení.

V popisu jsou dále uváděny minimální odběry. U kraftových levných tašek je minimální odběr 100 kusů, a to jak u objednávky s potiskem, tak u odběru tašek bez potisku. Dále pak je u každého rozměru uváděné „běžné balení“, kde se dozvíte, kolik kusů tašek můžeme zabalit do jednoho balíku pro přepravní společnosti.

taška s plochým uchem

V detailech produktů vidíte, kolik tašek se vejde do jednoho balíku pro přepravní společnost.

Kdo jsou naši odběratelé levných papírových tašek?

Tak především to jsou majitelé obchodů, obchody s ovocem a zeleninou, obchody s alkoholem, řeznictví, pekařství, obchody s farmářskými produkty, bio obchody, drogerie.

Pro tuto skupinu zákazníků máme připravené například tyto produkty:

tašky pro střední nákup

Topcraft hnědá 22x10x36

KOUPIT

ExtraKRAFT hnědá 26x14x36

KOUPIT

tašky pro větší nákup

Topcraft hnědá 32x14x42

KOUPIT

ExtraKRAFT hnědá 45x17x48

KOUPIT

Takeaway hnědá 28x17x27

KOUPIT

Takeaway hnědá 32x20x28

KOUPIT

Dalším velkým odvětvím jsou restaurace

V době koronaviru se většina restaurací začala zajímat o doručování jídel domů, kde vzrostl zájem o tašky z řady „Takeaway“, které jsou charakteristické svým větším dnem pro odnos menu boxů. Dalším velkým odvětvím jsou restaurace

V kategorii „Tašky na menubox – TAKEAWAY“ uvidíte vhodné tašky pro odnos menu boxů. Vybírat můžete jak hnědé tašky, tak bílé. U každé tašky je pak uváděn stav skladu. Ty, které máme skladem, expedujeme do 24 hodin. V sezoně (září-prosinec) se pod velkým tlakem objednávek může expediční doba prodloužit. U potisku je nejběžnější doba dodání 2 týdny, od zaplacení zálohové faktury.

tašky na menu box

Tašky „Takeaway“ naleznete v kategorii: ../tasky-na-menu-box/

Papírové tašky levně s potiskem

Zákazníci, kteří chtějí na tašku propagaci svého podniku a chtějí tyto papírové tašky s potiskem levně, nabízíme flexotisk. Pro zachování co nejnižší ceny doporučujeme vybrat jednu z našich základních barev, které nabízíme zákazníkům zdarma a udržet jednoduchý, jednobarevný motiv na přední straně tašky.

takeaway tašky

tašky pro pekárny

sushi tašky

V krátkosti o flexotisku

Flexotisk nabízíme od 1 000 kusů. Většinou jde o jednoduché, jednobarevné motivy. Flexotisk je možný pouze u levných kraftových tašek, buď s plochým nebo krouceným uchem.

Flexotisk je podlouhlý stroj, do kterého z jedné strany tiskař vsouvá tašky po jednom kuse. Stroj tiskne vcelku svižně a tiskař tak musí za relativně krátkou dobu vycentrovat umístění tašky. Taška dále projíždí mezi dvěma válci, větší válec má na sobě nalepený tiskový štoček a menší funguje jako protitlak. Jelikož zde taška projíždí „sama“, může zde docházet k posouvání motivu na taškách. Tyto posuny (až 3 mm) jsou stále v normě. Větší odchýlení a správnost tisku kontroluje druhý tiskař na konci stroje a špatné tisky vylučuje.

flexotiskový stroj

Nevýhody flexotisku

  • Tiskneme od 1 000 kusů
  • Nelze potisknout luxusní laminované tašky, eko luxusní tašky Siena nebo látkové
  • Zadní plocha tašky je omezená, taška má na zadní straně složené dno

Kdy vám nabízíme flexotisk a kdy sítotisk se můžete dočíst v našem článku: Kdy nabízíme flexotisk

zadní strana flexotisku

Motivy na zadních stranách zákazníkům umisťujeme nad složené dno tašky

Sdílet tento obsah