Poštovní tašky a obálky na zásilky [novinka]

- Kategorie : Novinky

Vyslyšeli jsme volání zákazníků po nabídce papírových obálek (papírových tašek bez ucha) a přicházíme s poštovními taškami, které jsou čerstvou novinkou v naší nabídce. Mají široké dno, jsou z pevného kraftového papíru, se samolepícím páskem na uzavření a slouží pro balení dokumentů, rozesílku zásilek a eshopových objednávek. Vyberte pro svou prodejnu, e-shop nebo firmu ty, které vám budou rozměrově vyhovovat nejvíce. Nyní za výhodné zaváděcí ceny.

Poštovní tašky a obálky na zásilky

 
Poštovní tašky - rychlé a levné balení vašich zásilek

Poštovní tašky neboli obálky na zásilky jsou přepravní obaly často využívané pro balení objednávek s knížkami, oblečením nebo drobnostmi, které už nepojme obyčejná obálka bez dna. Dno poštovních tašek je široké křížové o hloubce 7 - 10 cm. Tašky jsou vyrobené z pevného kraftového papíru v gramáži 100 gr. Nabízíme je v několika rozměrech a ve 2 standardních barvách - bílá a přírodní hnědá. Materiál je dostatečně pevný, aby odolal poškození, ke kterému by mohlo dojít během přepravy. Na klopě poštovních tašek najdeme samolepící proužek, díky kterému zůstane obálka pevně uzavřena po celou dobu přepravy.

TIP: Některé z poštovních tašek obsahují druhý samolepící proužek, který může použít klient po rozlepení obálky na vrácení.

Poštovní tašky a obálky na zásilku

Poštovní tašky FlexiPAK

Poštovní tašky najdete na našem e-shopu pod obchodním názvem FlexiPAK. Nabízíme je v několika formátech v šíři 26 až 36 centimetrů a hloubce 5 a 11 centimetrů v bílé i hnědé barvě. Bezpečně do nich umístíte dokumenty a předměty o velikosti A4, A3 i větší formáty.

  • Od klasických obálek se liší širokým křížovým dnem
  • Praktický obal pro eshopy a rozesílku zásilek, levná alternativa krabic
  • Do obálek bezpečně umístíte A4, A3 i větší formáty
  • Vyrobeny z pevného kraftového papíru
  • Pevně uzavřené jedním samolepícím proužkem na klopě
  • Druhý samolepící proužek může použít klient při vrácení
  • Odolnost vůči poškození, k němuž by mohlo dojít při přepravě
  • Bez potisku i s vlastním potiskem
  • Rychlá expedice, tašky bez potisku do 24 hod.
  • Barva bílá / hnědá
  • Odběr již od 100 ks

PŘEJÍT NA VÝBĚR POŠTOVNÍCH TAŠEK

Přesné rozměry poštovních tašek FlexiPAK níže

Poštovní tašky a obálky na zásilku

Jak určit správnou velikost obálky na zásilky?

U všech obálek uvádíme velikosti v cm v pořadí šířka, hloubka, výška. Posledním rozměrem vedle výšky je rozměr klopy (zpravidla 5 cm), na které je samolepící proužek pro snadné uzavření obálky. Klopa je přeložena přes horní okraj obálky, výsledná velikost obálky je šířka x výška v cm. Hloubka obálky znamená rozměr křížového dna. Široké dno je velkou výhodou našich obálek na zásilky, díky němuž do obálky umístíte i rozměrnější předměty a dokumenty.

Jak zjistit, který rozměr obálky potřebujete? Nejprve je vhodné obsah přeměřit a na základě těchto údajů zvolit vhodnou velikost. Vždy počítejte s rezervou pro snadné vložení obsahu, který musí být menší, než rozměr obálky, který máme uvedený v popise. Zároveň vyberte obálku tak, ať v ní vložené zboží nemá příliš prostoru, aby nedocházelo k pohybu vnitřního obsahu při přepravě, který by mohl způsobit poškození obálky.

Rozměry poštovních tašek

šířka x hloubka (dno) x výška + klopa (rozměry v cm)

Jak lze obálky na zásilky uzavřít?

Všechny naše obálky FlexiPAK jsou opatřeny samolepicím proužkem na klopě. Některé typy obálek obsahují dokonce rozšířenou klopu se dvěma samolepícími proužky. Druhý samolepící proužek pak slouží zákazníkovi k případnému vrácení.

Pamatujte na to, že zásilka by měla být zabalena tak, aby nedošlo během přepravy k jejímu poškození. Poštovní tašky FlexiPAK jsou vyrobeny z kraftového papíru, který se vyrábí z recyklovaného nebo primárního vlákna. Tento typ papíru se vyznačuje vysokou odolností proti mechanickému poškození a vysokou pevností v tahu.

Poštovní tašky a obálky na zásilku

široké křížové dno je výhodou proti klasickým dopisním obálkám

Potisk poštovních tašek

Všechny rozměry obálek v obou barvách je možné potisknout sítotiskem, flexotiskem i celobarevným digitální tiskem.

Sítotisk – nejvyšší kvalita ostrého tisku

  • tisk přímými barvami Pantone (1 – 6 barev) nebo plnobarevně ve CMYK příp. CMYK s podtiskem bílou pro lepší překrytí
  • vhodné pro počet 100 - 1.000 ks

Flexotisk – levný potisk poštovních tašek

  • barevnost tisku: 1 nebo 2 barvy (bez soutisku)
  • vhodné pro počet 500 - 30.000 ks

Digitisk – rychlý potisk vícebarevného motivu

  • barevnost tisku: CMYK
  • vhodné pro počet 100 - 10.000 ks

Poštovní tašky

Cena je velkou výhodou poštovních tašek

Oproti krabicím nebo jiným obalům má poštovní taška nejlepší poměr cena / výkon. Je levná, pevná, neprůhledná a dá se rovnou zalepit pomocí samolepicího proužku. V období 2022 / 2023 nabízíme výrazné zaváděcí ceny na tento sortiment tašek.

Cena poštovních tašek již od 8,10 Kč/ks.

  • Odběr od 100 ks
  • Množstevní slevy

Jak objednat papírové poštovní tašky?

Provozujete-li e-shop nebo se profesionálně zabýváte kurýrními službami, měly by se tyto obálky - poštovní tašky - stát nedílnou součástí vašeho skladu. Vhodné jsou i pro firmy a jednotlivce na posílání objemných zásilek a dokumentů. Vejde se do nich i celý štos faktur pro účetní, katalog nebo oblečení. Papírové poštovní tašky můžete objednat stejně jako všechny ostatní papírové tašky na našem e-shopu.

 

PŘEJÍT NA VÝBĚR POŠTOVNÍCH TAŠEK

Související příspěvky

Sdílet tento obsah