Papírová taška bílá - elegantní a přitom levné řešení

- Kategorie : Novinky

Papírová taška bílá je nejelegantnější a zároveň nejlevnější řešení z námi nabízených papírových tašek. Jaké jsou možnosti nákupu a potisku papírových bílých tašek? A jaké jsou hlavní výhody výběru bílé papírové tašky? Odpovědi na tyto otázky a také na spoustu dalších se dočtete v tomto článku.

Papírová taška bílá

Rozdělení bílých papírových tašek

Bílé papírové tašky nabízíme v několika variantách. Základem jsou klasické bílé papírové tašky z kraftového papíru - s plochým nebo krouceným uchem. Pak jsou tu také bílé laminované papírové tašky - s matnou nebo lesklou laminací a textilním uchem. Kombinací výše zmíněných je pak eko luxusní papírová taška bílá s textilním uchem. Jedná se o tašku s vyšší gramáží papíru a textilním uchem - tato taška ale nemá povrchovou laminaci. Poslední samostatnou kategorií, ve které najdeme zástupce všech výše zmíněných, je kategorie bílých papírových tašek na víno.

Bílé papírové tašky a jejich využití

Tašky s plochým uchem se obecně používají spíše jako odnosové tašky - větší pro nákup potravin, menší např. na zákusky. Tašky s krouceným uchem jsou pak využívané spíše při prodeji oděvů, šperků apod. Laminované papírové tašky se hojně využívání pro vložení jakýchkoliv dárků, např. při obdarovávání obchodních partnerů. Stejné využití nejčastěji mají i eko luxusní papírové tašky. U tašek na víno o způsobu jejich využití vůbec mluvit nemusíme.

Bílé papírové tašky - kroucené ucho vs. ploché ucho

Obecně platí, že taška s krouceným uchem má o něco vyšší nosnost než taška s plochým uchem. Také je méně náchylná k roztržení. Ve stejném rozměru tedy bude u tašky s plochým uchem většinou o něco nižší gramáž než u rozměrově stejné tašky s uchem krouceným.

Taška s krouceným uchem je pak vzhledem k vyšší nosnosti vhodnější pro odnos těžších věcí - kroucené ucho je pohodlnější v úchopu a více vydrží, když je taška těžší.

PŘEJÍT NA VÝBĚR PAPÍROVÝCH TAŠEK

 

Potisk bílých papírových tašek

Papírová taška bílá je také nejvhodnější pro potisk - je možné ji potiskovat všemi nabízenými technologiemi (sítotisk, flexotisk, digitální tisk).

U všech zmíněných technologií umožňují bílé papírové tašky (a tedy i bílý podklad) větší možnosti při výběru barev pro potisk. Oproti tomu, na hnědých taškách můžou zanikat např. odstíny žluté, oranžové nebo i světlejší hnědé barvy. Platí to u všech výše zmiňovaných tiskových technologií.

Sítotisk

Při potisku sítotiskem díky bílému podkladu a hlazenému papíru krásně vyniknou nejrůznější syté barevné motivy se zajímavými možnostmi soutisku barev.

Papírová taška bílá SÍTOTISK

Flexotisk

Flexotiskové barvy i přes svoji technickou specifikaci jsou na bílých taškách dostatečně výrazné a je možné využít větší škálu barev než u hnědých tašek (na kterých mnoho světlých barev zaniká).

papírová taška bílá FLEXOTISK

Digitisk

U digitisku je velkou výhodou tisk na bílé tašky. Hnědá taška (podklad) výrazně potlačuje barevný výsledek a je velký rozdíl mezi výsledným tiskem na bílé a hnědé tašce nejen co se týče výraznosti barev, ale také může část motivu na hnědé tašce úplně zaniknout. Bílá papírová taška je proto vždy nejlepší volbou.

Papírová taška bílá DIGITISK     papírová taška digitisk

 

PŘEJÍT NA VÝBĚR PAPÍROVÝCH TAŠEK S POTISKEM

 

Specifikace bílých papírových tašek + nejoblíbenější tašky

Obrázek

1. Papírová taška bílá s krouceným uchem

Tuto tašku nabízíme v rozměrech od 18x8x24 cm až do rozměru 54x15x49 cm. Jde o bílý kraftový papír v rozmezí 80 gr - 110gr s nosností 6 - 12 kg při rozložené hmotnosti - vždy podle konkrétně vybrané velikosti. Kroucené ucho je vždy bílé.

Nejoblíbenější tašky:

 

 

Obrázek

2. Papírová taška bílá s plochým uchem

U tašek s plochým uchem máme dostupné rozměry od 18x8x22 cm do rozměru 45x17x48 cm.

Jde o bílý kraftový papír v rozmezí 70 gr - 100 gr s nosností 4 - 10 kg při rozložené hmotnosti - vždy podle konkrétně vybrané velikosti. Ploché ucho je vždy bílé.

Nejoblíbenější tašky:

 

Obrázek

3. Papírová taška bílá s laminací a textilním uchem

Laminované bílé papírové tašky máme ve dvou druzích, které se navzájem liší použitým materiálem papíru, jeho gramáží i materiálem ucha.

První z nich je taška Milano.

Nabízíme ji v rozměrech od 16x8x24 cm do 55x15x48 cm. Jedná se o natíraný papír s gramáží 130 gr. Taška má lesklou laminaci a bavlněné ucho je vždy v barvě tašky - bílé, ukončené uzlem (u červené a černé varianty pak ucho také odpovídá - tedy červené a černé). Nosnost u všech dostupných rozměrů je 12 kg při rozložení hmotnosti.

MONZA

Druhou možností je taška Monza.

Je dostupná v rozměrech od 16x8x19 cm do 34x13x48 cm. Tady se jedná o pohlednicový karton 190 gr. Monza působí pevnějším dojmem než Milano. Nabízíme ji v matné i lesklé laminaci. Ucho je PP bílé ukončené plastovým háčkem. Nosnost u všech dostupných rozměrů je 12 kg při rozložené hmotnosti.

Nejoblíbenější tašky:

 

4.  Papírová taška bílá eko luxusní s textilním uchem

Papírová taška bílá eko luxusní s textilním uchem

Tato taška je EKO volbou vzhledem k nelaminovanému papíru.

V naší nabídce najdete rozměry od 16x6x26 cm až po 47x18x36 cm. Vyrábí se z 110 gr kraftového papíru a má bavlněná ucha.

Nosnost u všech dostupných rozměrů je 12 kg při rozložení hmotnosti.

Nejoblíbenější tašky:

  

Rádi vám s výběrem papírových tašek pomůžeme

Potřebujete si tašku nejprve osahat a prohlédnout? Přijďte se podívat do našeho SHOWROOMU. Rádi vám s výběrem tašky pomůžeme. Pokud jste si výběrem tašky jistí, můžete ji objednat přímo přes náš E-SHOP. V případě, že máte zájem o tašku s potiskem, vyplňte POPTÁVKOVÝ FORMULÁŘ v detailu produktu nebo nám pošlete email na info@taskahned.cz a my se vám ozveme s cenovou nabídkou.

 

PŘEJÍT NA VÝBĚR PAPÍROVÝCH TAŠEK

 

  

TIP: Nejžádanější papírové tašky 2022

 

Související příspěvky

Sdílet tento obsah