PAPÍROVÉ TAŠKY VELKOOBCHOD

- Kategorie : Novinky

Naším primárním zaměřením je velkoobchod papírových tašek. S vlastním potiskem i bez potisku. Nejsme maloobchod. Nekoupíte u nás tašky od 1 ks. Odběry jsou možné nejčastěji od 100 ks od druhu. U luxusních tašek je to o něco méně - 50 ks. Stále to ale není nejvhodnější třeba pro koupi tašek na vánoční dárky pro rodinu. Pokud ale potřebujete třeba jako firma obdarovat zákazníky nebo dodavatele, pak jsme ta pravá volba.

papírové tašky velkoobchod

Kdo patří mezi naše nejčastější odběratele?

tašky Subtera

Nejčastěji od nás odebírají reklamní agentury, firemní zákazníci, obchody, restaurace, rozvozy. Jsou to nejčastěji ti zákazníci, kteří při jednorázové akci využijí i několik stovek tašek nebo restaurace a rozvozy, které pro potřebu odnosu jídla vypotřebují několik desítek tašek denně. Nebo např. butiky, které objednávají ve velkém jednou za čas a poté tašky nějakou dobu rozdávají při nákupu svým zákazníkům. A mezi největší odběratele pak patří kamenné a online obchody s potravinami, které mají spotřebu tašek denně přímo obří. Patří mezi ně např. Rohlik.cz.

Jak získat velkoobjemovou slevu?

Každý zákazník, který nakoupí 1 000 ks tašek a více, automaticky dostane velkoobjemovou slevu. Množství potřebné pro získání slevy se ještě liší tím, zda jde o strojní nebo luxusní tašku. U strojních tašek platí 1 000 ks a více. Další sleva je pak při odběru 3 000 ks, 5 000 ks a nakonec 10 000 ks. U luxusních tašek se konkrétní množství potřebné pro získání velkoobjemové slevy liší druh od druhu, ale začíná vždy při odběru 2 originálních balení. Každá luxusní taška má ale originální balení jinak velké. U některých je to 100 ks a jinde třeba 150 ks nebo 200 ks.

Jak bylo zmíněno výše, téměř každá taška má několik stupňů pro slevu - čím vyšší množství, tím výhodnější cena za 1 ks tašky.

Není tedy nutné se někde registrovat. Pro nárok na slevu stačí při nákupu objednat minimální požadované množství a sleva bude poskytnuta automaticky.

Platí stejné podmínky i pro tašky s potiskem?

papírové tašky

Odpověď zní: Ano, platí.

I pro tašky s potiskem platí stejné pravidlo - objednat potřebné množství tašek, od kterého sleva platí. U ceny za potisk pak platí totéž - čím více tašek objednáte, tím lepší cenu za potištění 1 ks tašky můžete získat.

Jsme nejen velkoobchod, ale také velkovýroba papírových tašek

Tato skutečnost je pro nás i pro naše zákazníky velkou výhodou. Jako přímí výrobci dodáváme tašky za nejnižší ceny. Jak je to možné? Slučujeme více objednávek na tašky stejné velikosti, které následně tiskneme společně. Tím vzniká úspora nákladů na přípravu, nastavení a následné mytí tiskových strojů. Pořizovací ceny papírových tašek jsou tak srovnatelné s cenami plastových tašek.

Benefity našeho skladu a velkoobchodu papírových tašek

Udržujeme kolem 3.000.000 ks papírových a textilních tašek skladem pro rychlé zásobování a expresní potisk. V rámci expresního potisku jsme schopni potisknout až 25.000 ks tašek. Velkou výhodou také je náš showroom, kde si můžete prohlédnout a vybrat ze skladových tašek, projít si ukázky potisku skladových tašek a také ukázky zakázkové výroby tašek.

 

PŘEJÍT NA VÝBĚR PAPÍROVÝCH TAŠEK

 

Související příspěvky

Sdílet tento obsah