Výherci soutěže o Apple iPhone 15 přijali pozvání do sídla naší firmy

- Kategorie : Novinky

Děkujeme všem za objednávky v rámci soutěže o čtyři telefony iPhone 15. Výherci přijali pozvání do sídla naší firmy, aby si výhru osobně převzali. Všichni byli mile překvapeni a neskrývali své nadšení. "Stále tomu nemôžem uveriť..." "Ještě nikdy jsem nic nevyhrála..." "Zázraky se dějí..." slyšeli jsme od nich. Vánoční přání jsme jim tak doufáme splnili.

soutěž o iPHONE 15

Soutěž jsme pořádali nejen v Čechách na eshopu Taškahned.CZ, ale i na Slovensku na eshopu Taškahned.SK. Podívejte se, jak to celé probíhalo.

Výherce 1. kola v ČR

  • Petr Bejblík, objednávka č. 48987

Výherce Petr Bejblík k nám dorazil z Prahy, kde provozuje specializovaný eshop s výběrovými víny www.spolecenska-vina.cz a zároveň podniká degustace a zájezdy nejen do vinařské oblasti Champagne v severovýchodní Francii.

Velmi milé setkání, při kterém jsme se dozvěděli mnoho zajímavých zkušeností s kvalitními víny s příběhem především z Francie, Itálie, Čech a Moravy.

Petr Bejblík u nás objednává tašky na víno, které využívá pro své klienty na degustacích v Praze a dalších místech pro účely společenského setkávání s poutavým programem. Držíme palce v dalším podnikání a těšíme se na budoucí spolupráci.

Petr Bejblík - výherce

Obchodní ředitel TAŠKAHNED Jan Jírů a výherce z ČR Petr Bejblík

Výherce 1. kola na Slovensku

  • Iveta Janotik, objednávka č. 49537

Výherkyně ze Slovenska měla shodou okolností pracovní cestu do České republiky, a tak jsme se domluvili na osobním setkání v sídle naší firmy v Praze - Hostivaři. "Ešte nikdy som nič nevyhrala," svěřila se nám. Se zájmem si prohlédla skladovací a výrobní prostory v sídle naší firmy a seznámila se s celým sortimentem nabízených tašek.

Objednávku papírových tašek u nás realizovala poprvé. Konkrétně se jednalo o luxusní papírové tašky Elegance v barvě bordó s textilním uchem, které pořizovala pro účely firemního meetingu. Při šálku kávy jsme probrali možnosti potisku na bavlněné tašky, o které Iveta projevila zájem při další spolupráci. Moc děkujeme a budeme se těšit v novém roce.

Iveta Janotik - výherce soutěže

Jan Jírů z TAŠKAHNED předává iPhone 15 Ivetě Janotik ze Slovenska

Výherce 2. kola v ČR

  • Jaroslav Tík, objednávka č. 50728

Také výherce 2. kola soutěže o Apple iPhone 15 přijal pozvání do sídla naší společnosti PRINTSTEP s.r.o. - TAŠKAHNED. Jaroslav Tík působí v segmentu hotelnictví a gastronomie. Pro síť hotelů objednává papírové tašky na menu boxy a dárkové tašky zpravidla 1x za rok ve vánočním období.

Letos nestačil realizovat tašky s potiskem vzhledem k delším dodacím termínům v sezóně, a tak uvítal soutěž na e-shopu, která se týkala objednávek tašek bez potisku. I jemu jsme mohli předat výhru osobně, čehož si velmi vážíme. Děkujeme moc za krásné setkání a důvěru, kterou v naši společnost při objednávce vložil.

Jaroslav Tík - výherce 2. kola soutěže

Výherce 2. kola soutěže v ČR - Jaroslav Tík

Výherce 2. kola na Slovensku

  • Štefánia Begalová, objednávka č. 51732

Štefánii jsme zastihli v Košicích na Slovensku ve firmě, která se specializuje na dodávky systémů pro řízení letového provozu a další speciální informační technologie. Papírové tašky z našeho e-shopu nyní objednávali poprvé. Jednalo se o barevné strojní tašky s krouceným uchem z produktové řady ExtraTWIST.

"Stále tomu nemôžem uveriť. Ale áno, vidím sa v žrebovaní. Toto bude môj prvý iPhone, po ktorom snívam už dlhšie. Zázraky sa dejú." dodala šťastná výherkyně, která pro firmu objednávku tašek zajišťovala. Výhru jsme odeslali zásilkovou službou GLS. Doručeno za 2 dny. Přejeme krásné Vánoce!

soutěž o iPHONE 15

Výhra odeslána dopravcem GLS na Slovensko. Moc gratulujeme!

Výherce iPhone 15 na Slovensku

"Týmto sa Vám a firme TaškaHneď ešte raz chcem veľmi pekne poďakovať za výhru - Iphone 15, ktorý som u Vás vyhrala koncom roka 2023. Stihol prísť do Vianoc, takže bolo to veľké prekvapenie aj pre celu rodinu... neverili, rovnako ako aj ja nazačiatku. V prílohe posielam foto. Bolo mi potešením komunikovať s Vami. Ďakujem a prajem Vám veľa úspechov v roku 2024."

Štefánia Begalová, Košice

A jak probíhalo losování?

Losování výherců probíhalo pomocí Generátoru náhodných čísel Google.
Podívejte se na video záznamy z losování.

Záznam losování 1. kola soutěže o iPhone 15

Losujeme z objednávek od čísla 48394 do 49666 (přijaté od 1. 10. do 31. 10. 2023)
VÍTĚZ 1. KOLA: P. Bejblík, obednávka č. 48987

MOC GRATULUJEME!

Foto ze soutěže TAŠKAHNED Foto ze soutěže TAŠKAHNED Foto ze soutěže TAŠKAHNED Foto ze soutěže TAŠKAHNED

Záznam losování 2. kola soutěže o iPhone 15

Losujeme z objednávek od čísla 49667 do 52043 (přijaté od 1. 11. do 30. 11. 2023)
VÍTĚZ 2. KOLA: Jaroslav Tík, obednávka č. 50728

MOC GRATULUJEME!

Foto ze soutěže TAŠKAHNED Foto ze soutěže TAŠKAHNED Foto ze soutěže TAŠKAHNED Foto ze soutěže TAŠKAHNED

PŘEJÍT DO E-SHOPU NA VÝBĚR TAŠEK

Související příspěvky

Sdílet tento obsah