Soutěž o Apple iPhone 15. Objednejte tašky bez potisku a telefon může být váš

- Kategorie : Novinky

Vy máte rádi soutěže, my vám rádi děláme radost! Vyhrát můžete nadupaný iPhone 15, ze kterého se budou objednávat papírové tašky raz dva. Jak se zúčastnit? Vytvořte a dokončete objednávku tašek bez potisku na našem e-shopu, čímž se automaticky zapojíte do slosování. Čím více objednávek vytvoříte, tím větší šanci máte na výhru.

Soutěž o iPhone 15

Nakup na e-shopu TAŠKAHNED.cz a vyhraj iPhone 15

Objednejte tašky bez potisku na našem eshopu. Po skončení každého kola bude ze všech objednávek vylosován 1 výherce, který obdrží mobilní telefon iPhone 15.

  • 1. kolo soutěže: 1. 10. - 31. 10. 2023
  • 2. kolo soutěže: 1. 11. - 30. 11. 2023

Soutěž se vztahuje pouze na nákupy tašek bez tisku objednané přes nákupní košík e-shopu s platbou na platební bráně GoPAY nebo bankovním převodem (zálohovou platbou) příp. hotově / kartou při převzetí, vždy s dodržením platby do 7 dnů od data objednání. Do soutěže se můžete zapojit vícekrát vždy s každou novou objednávkou.

Po skočení soutěžního kola bude ze všech objednávek, které v daném soutěžním kole splnily podmínky pro zapojení do soutěže dle pravidel soutěže, vybrán náhodným výběrem (losováním) 1 výherce, který obdrží mobilní telefon Apple iPhone 15.

Vyhlášení výherců proběhne vždy nejpozději 14 dní po skončení daného soutěžního kola prostřednictvím našich webových stránek. Výherci budou následně kontaktováni (telefonicky či e-mailem) s informací o výhře v soutěži a o způsobu jejího předání.

Podrobná pravidla k soutěži najdete v sekci SOUTĚŽE

PŘEJÍT DO E-SHOPU NA VÝBĚR TAŠEK

Související příspěvky

Sdílet tento obsah