Víme, jaké reklamní nákupní tašky kupuje Vaše konkurence

- Kategorie : Novinky

papírové tašky

Za ta léta působení na trhu již víme, jaké reklamní nákupní tašky od nás odebírají provozovatelé z různých oborů. Do každého oboru níže jsme vybrali dvě nejčastěji nakupované, a zároveň nejvhodnější reklamní nákupní tašky pro daný segment.

Reklamní nákupní tašky pro běžné nákupy

Papírové tašky pro supermarkety a obchody s ovocem a zeleninou

Pro běžný nákup v supermarketu je ideální taška s rozměrem 32x14x42 cm. Reklamní nákupní tašky s tímto rozměrem nahradily igelitové tašky. Kvůli úspoře finančních prostředků doporučujeme volit hnědé papírové tašky s plochým uchem. Do hypermarketů nebo všeobecně obchodů, kde bývají nákupy zákazníků objemnější, doporučujeme o trochu větší tašku, konkrétně tašku s rozměrem 40x16x45.

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
ExtraKRAFT 32x14x42 ExtraKRAFT 40x16x45

Tašky do drogerie

Našim zákazníkům ze segmentu drogerie, se osvědčilo pořizovat o trochu menší tašky než v supermarketech. Zákazníci zde většinou udělají poměrně malý nákup a když náhodou kupují pleny nebo toaletní papír, tak v balení už jsou průhmaty na ruku.

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
Topcraft 18x9x22 ExtraKRAFT 24x11x33

Bílé papírové tašky do lékáren

V lékárnách je to hodně podobné jako v drogerii. Zákazníci většinou nakupují léky, potravinové doplňky a další sortiment malých rozměrů. Na rozdíl od drogerie, u nás soukromí lékárníci pořizují reklamní nákupní tašky v bílé barvě.

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
ExtraKRAFT 22x10x28 ExtraKRAFT 26x14x36

Reklamní nákupní tašky pro pekárny

Příjemnou atmosféru z návštěvy vaší řemeslné pekárny a nákupem voňavého, s láskou uhněteného pečiva, umocníte odnosem v reklamní nákupní tašce s logem Vašeho pekařství.

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
ExtraKRAFT 26x14x36 ExtraKRAFT 32x17x44

Eko taška pro BIO obchody

Majitelé BIO obchodů preferují ekologické papírové tašky za nízké pořizovací náklady. V tomto případě nabízíme recyklovatelné hnědé tašky a pokud si přejí i potisk, tak doporučujeme tisknout pomocí flexotiskové technologie, která je určená na potisk jednoduchých motivů nebo nápisů. O flexotisku se můžete blíže dozvědět zde.

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
Krafter 22x11x25 Krafter 26x14x30

 

4 důvody, kvůli kterým se k nám naši zákazníci vracejí

benefit taškahned benefit taškahned
Vlastní pokročilé výrobní technologie. Ekologické barvy nejvyšší kvality. Reklamní potisk na tašky grafikou vašeho podniku dle vašich představ.
benefit taškahned benefit taškahned
Rychlý potisk. Série tašek od 100 ks po 50.000 ks za 1 týden u Vás. V pražském showroomu si můžete vyzkoušet a vybrat svou tašku.

 

Gastro provozovny, vinotéky, cukrárny a kavárny

Používáním papírových tašek dává váš podnik především jasně najevo ekologické smýšlení. Reklamní nákupní tašky s potiskem vaší provozovny upoutají pozornost lidí v blízkém okolí. Dnes si už ani neumíme představit odnášet pochutiny jinak než v elegantnější papírové tašce.

Odnosné tašky pro bistra a restaurace

Zde je zásadní, aby měla taška větší plochu dna. Díky tomu je zaručena stabilita menu boxů a nehrozí vylití omáčky, jak k tomu dochází např. v plastovém sáčku. Papírovou taškou tak svým zákazníkům dopřejete dokonalý servis. Na burgery, ramen nebo pho jsou dobré odnosné tašky s rozměrem 28x17x27. Až tři klasické menu boxy lze odnést v tašce 32x20x28.

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
Takeaway 28x17x27 Takeaway 32x20x28

Vysoké tašky na víno do vinotéky

U vinoték je to jasné. Veškeré tašky na víno pro vás nabízíme v kategorii „Tašky na víno“. Všechny tašky mají přibližně stejné rozměry, při výběru tašek tak bude klíčový spíše váš vkus. Můžeme vám však doporučit i tašky, které pojmou vedle lahve vína ještě malý nákup.

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
ExtraTWIST 22x10x35 ExtraTWIST 26x12x34

Papírové tašky s širokým dnem do cukrárny

Při nakupování laskomin v cukrárně se veškeré zákusky a jiné pochutiny balí na tácek. U reklamní nákupní tašky je tedy prioritou mít široké dno pro snadné vkládání tácků se zákusky. Naši odběratelé z řad cukráren nejčastěji odebírají tašky z řady „Takeaway“, většinou v bílé barvě.

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
ExtraTWIST 32x20x28 Takeaway 32x22x24

Kraftové tašky pro kavárny

Dnešní kavárny, vedle své kávy, nabízí i své domácí pečivo nebo zákusky. Mohou prodávat i svou čerstvě praženou kávu nebo v lahvi domácí limonádu. Pro odnos kávy nebo domácí limonády doporučujeme tašky na výšku, pro odnos pečiva, dortů nebo dokonce snídaňových menu můžeme nabídnout tašku s širokým dnem.

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
Topcraft 22x10x36 Takeaway 32x22x24

Segment fashion

Z papírových tašek s potiskem vyzařuje jistá elegance. Pro segment fashion můžete vybírat z papírových, eko luxusních nebo luxusních laminovaných. Papírové tašky nabízíme jak obyčejné bílé nebo hnědé, tak i barevné. Ty naleznete v kategorii „Barevné tašky – kroucené ucho“.

Papírové tašky pro běžný obchod s módou

Většina našich zákazníků provozující butik odebírá převážně bílé tašky s kroucenými uchy. Máme i zákazníky, kteří upřednostňují tašky barevné papírové. Barevné tašky vybírají spíše podle svého vkusu nebo například kvůli sladění s vizuálem jejich obchodu. Každopádně všechny tašky mají jedno společné, a to je velikost. Pro odnos oblečení jsou ideální tašky ve formátu 34x12x29 a větší.

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
ExtraTWIST 34x12x29 ExtraTWIST 40x16x45

Luxusní tašky do obchodu s luxusní módou

Prodáváte-li luxusní oblečení, například košile, obleky nebo spodní prádlo, tak vám můžeme nabídnout luxusní tašky v ekologickém stylu nebo luxusní laminované tašky. Stejně jako u obchodníků s běžným oblečením, tak i zde vybírají naši zákazníci podle vkusu. S rozměry tašek je to stejné. Obchodníci prodávající obleky, vybírají z rozměrů 37x12x29. Obchodníci prodávající doplňky, bižuterii, luxusní spodní prádlo, vybírají reklamní nákupní tašky menších rozměrů, většinou 25x11x31 a menší.

EKOLOGICKÉ LUXUSNÍ TAŠKY

LUXUSNÍ LAMINOVANÉ TAŠKY

reklamní nákupní taška reklamní nákupní taška
Monza 37x12x29 matná laminace Milano 25x11x31 lesklá laminace

Jak objednat reklamní nákupní tašky

Tašky s potiskem se dnes dají pořídit za velice zajímavé ceny. Zašlete nám nezávaznou poptávku a my vám obratem zašleme cenovou kalkulaci…

  • Přejděte k výběru tašek do kategorie produktů
  • Vyberte si tašku z nabídky a pomocí tlačítka „POPTAT S POTISKEM“ přejdete k poptávkovému formuláři

poptávka s potiskem

Tlačítko „POPTAT S POTISKEM“ v kategorii.

poptávka s potiskem

Tlačítko „POPTAT S POTISKEM“ v detailu produktu.

  • Vyplňte a odešlete krátký poptávkový formulář
  • Na základě vaší poptávky vám pošleme cenovou kalkulaci. V pracovních dnech od 9 hod. do 17 hod. odesíláme cenové kalkulace obratem
  • Požádáme vás o doručení tiskových dat
  • Z tiskových dat vám připravíme náhled tisku na šabloně ke schválení ZDARMA
  • Po odsouhlasení náhledu a objednávky vám vystavíme zálohovou fakturu
  • Po uhrazení zálohové faktury zařazujeme tašky k potisku
  • Po vytisknutí vám tašky expedujeme na vámi udanou doručovací adresu nebo si tašky můžete vyzvednout osobně u nás v Praze Hostivaři.

 

PŘEJÍT NA VÝBĚR REKLAMNÍ NÁKUPNÍ TAŠKY

Sdílet tento obsah