Papírové tašky na víno

- Kategorie : Novinky

Blíže vás seznámíme s veškerými taškami na víno, které nabízíme, jaké materiály jsou při výrobě používány a jejich nosnost. Uvidíte, do jaké tašky se vejde Bohemka, a která taška je vhodnější na pálenku. Veškeré papírové tašky na víno naleznete v kategorii "Tašky na víno.

Papírové tašky na víno a jejich rozdělení dle použitého materiálu

Nyní vás blíže seznámíme s jednotlivými taškami, z jakých materiálů jsou vyráběny a jakou nosností disponují. Opět, již tradičně, začneme u těch nejlevnějších.

Mosela

Svým rozměrem 14x8x39 cm je vhodná na odnos širších lahví, typově sektů a šumivých vín. Jedná se o jemně rýhovaný papír s gramáží 100 gr. s kroucenými papírovými uchy. Její nosnost je 5 kg rozložené hmotnosti. Tyto papírové tašky na víno nabízíme jak v hnědé a bílé verzi, tak i v barevném provedení:

Mosela barevná

Rozměr, gramáž a nosnost zůstávají stejné. V základě je to hnědý kraftový jemně rýhovaný papír barevně potištěný. Papírové tašky na víno Mosela naleznete v této kategorii na první stránce: „Tašky na víno“.

papírové tašky na víno

Papírové tašky na víno Mosela

Vánoční papírové tašky na víno Star

Taška Star je již potištěná vánočním motivem. Pokud se už nestíhá realizovat potištění tašek vaším vlastním návrhem, taška Star může být jako vhodná alternativa. Má stejný rozměr jako Mosela, 14x8x39 a je vyráběná z bílého kraftového papíru 140 gr. Mrkněte na VÁNOČNÍ TAŠKU STAR.

vánoční taška na víno

Vánoční taška na víno Star.

Bologna

Papírové tašky na víno Bologna jsou luxusní eko tašky, určené na tenčí láhve, jako jsou slivovice, vodky a jiné pálenky. Její rozměr je 9,5x6,5x38 cm. Je skládaná ze dvou druhů papíru. Vnější je jemně rýhovaný kraftový papír 70 gr. a vnitřní je pak hladký bílý kraftový papír 50 gr. Uvázány jsou pak bavlněnou šňůrkou. A jako Mosely i papírové tašky na víno Bologna mají své barevné verze:

Bologna barevná

Stejně jako u papírové tašky na víno Mosela, jedná se o hnědý papír, který je pak potištěný barvou. Všechny papírové tašky na víno Bologna mají nosnost 4 kg rozložené hmotnosti.

tenké tašky na slivovici

Papírové tašky na víno Bologna

Siena

Jako další papírové tašky na víno jsou luxusní ekologické Sieny. Jsou to ručně kompletované tašky z rýhovaného kraftového papíru 100 gr. s nosností 4 kg. Ucha jsou pak hnědá bavlněná zakončené uzlem. Svým rozměrem 11x9x36 cm se hodí i pro širší lahve na víno. Tyto papírové tašky na víno nabízíme v BÍLÉ a HNĚDÉ variantě.

papírová taška Siena papírová taška Siena bílá

Hnědá Siena 11x9x36

Bílá Siena 11x9x36

Papírové tašky na víno s laminací

Ekologické tašky na chvíli odložíme, ještě se k nim vrátíme. Nyní vám představíme luxusní tašku s laminací.

Pálava

Luxusní pevná taška na víno s korporátním vzhledem. Nabízíme v MATNÉ a LESKLÉ laminaci. Jsou za stejnou cenu 12,90 Kč. Mají rozměr 11x10x38 a nosnost přes 6 kg. Při výrobě se používá pohlednicový karton GCI 190 gr. a bílá tkaná PP ucha ukončená plastovým háčkem. Jejich dno je navíc vyztuženo kartonem.

Pálava je během vánočního období jednou z nejpoptávanějších tašek na víno s potiskem firemního loga a blahopřáním.

laminovaná taška Pálava laminovaná tašky Pálava

Laminovaná taška Pálava

11x10x38 LESK

Laminovaná taška Pálava

11x10x38 MAT

Papírové tašky na víno za vyšší finanční obnos

Elegance

Papírové tašky na víno Elegance jsou pevné, vyráběné z rýhovaného kraftového papíru 170 gr. Mají vyztuženou vrchní část a dno kartonem a jsou vázané bavlněným tkalounem o šířce 2 cm. Nabízíme v KAŠTANOVÁ a BORDÓ variantě. Obě varianty mají nosnost 6 kg. Cena 20,90 Kč za kus.

elegantní taška na víno elegantní taška na víno

Elegance bordó 12x10x41

Elegance kaštanová 12x10x41

Gold a Silver

Jako další, trochu dražší, papírové tašky na víno jsou GOLD a SILVER. Na první pohled se jedná o luxusní provedení, vyrábí se ze strukturovaného papíru 135 gr., mají vyztuženou vrchní část a dno. Jsou vázané pletenou šňůrkou a disponují 4 kg nosností. Pořídíte je za 21,90 Kč/kus.

zlatá taška na víno stříbrná taška na víno

Gold 12x10x41

Silver 12x10x41

Alternativní papírové tašky na víno

Hledáte tašky na dvě lahve? Jednu tašku přímo pro dvě lahve v nabídce máme. Jmenuje se BLU GLASS. Také lze použít některou z nabízených tašek, které nejsou primárně určeny pro lahve, ale svým rozměrem se pro odnos lahví mohou použít.

Blu Glass

Nejprve tedy papírové tašky na víno Blu Glass. Blu Glass má rozměr 18x9x39 cm a nosnost až 8 kg. Je vyráběná z hnědého rýhovaného kraftového papíru 110 gr. a je modře potištěná, přibližně odstínem Pantone 296 U (více o Pantonkách zde). Její vrchní část je zahnutá dovnitř a uši jsou papírové kroucené. Pořizovací cena je nízká, pouze 11,90 Kč za kus.

Menší verze BLU GLASS 12x9x39 cm má na rozdíl od svého širšího parťáka modré bavlněné uši a vrchní část vyztuženou kartonem.

taška na dvě vína modrá taška na víno s provázkem

Blu Glass 18x9x39

Blu Glass 12x9x39

ExtraTWIST 22x10x35

V podstatě kterékoliv papírové tašky lze použít i jako papírové tašky na víno. Ideální jsou pak rozměry kolem 22x10x35 cm pro odnos dvou lahví vína nebo šampaňského.

EXTRATWIST 22x10x35 se vyrábí z kraftového papíru 90 gr. a má nosnost až 8 kg.

taška ExtraTWIST taška bílá ExtraTWIST

ExtraTWIST 22x10x35

ExtraTWIST 22x10x35

Monza 25x11x35

MONZYjsou všeobecně brány jako vhodné dárkové tašky. Vyrábějí se ze stejných materiálů jako již zmíněné Pálavy, tedy z pohlednicového kartonu 190 gr. Vrchní část a dno je vyztuženo kartonem a vázané jsou PP bílou šňůrkou. Tyto Monzy mají pak nosnost 6 kg a nabízíme je v LESKLÉM a MATNÉM laminu:

laminovaná taška Monza laminované tašky Monza

Dárková taška bílá

Monza 25x11x35 LESK

Dárková taška bílá

Monza 25x11x35 MAT

Shrnutí

Papírové tašky na víno

MOSELA – všechny jsou na první stránce

MOSELY BAREVNÉ – všechny jsou na první stránce

VÁNOČNÍ STAR

BOLOGNĚ - tenké tašky na pálenky (začínají dole na první stránce)

Laminované tašky na víno

PÁLAVA – LESK a MAT

Dražší tašky na víno

ELEGANCE – BORDÓa KAŠTAN

GOLD a SILVER

Tašky na dvě lahve vína

BLU GLASS

EXTRATWIST

MONZA

PŘEDCHOZÍ ČLÁNEK

Vánoční tašky

vánoční tašky

Čas vánoční se naplňuje, firemní večírky se blíží. Určitě jste se už setkali s dárky, ať už byly pro kolegy nebo obchodní partnery nebo s dárky pro rodinu a své blízké, kde balící papír nebyl úplně nejvhodnější. Mohlo jít třeba o netypický tvar dárku nebo nějakou kořalku s uzeninou pro dědu. Korporátní firmy dávají například přednost laminovaným vánočním taškám před balícím papírem. Zkrátka, jsou tu příležitosti, kde dárkové vánoční tašky mají navrch.

tlačítko

Sdílet tento obsah