Zakázková výroba strojních tašek od 1.000 ks

- Kategorie : Novinky

Vysoká kvalita tisku a nízké pořizovací náklady dělají z naší papírové tašky produkt s rozšířenou možností použití, která byla dříve buď příliš nákladná nebo technicky nemožná. Vyměňte leták za tašku, propagujte v plných barvách a v nejjemnější detailech. Na tašku od nás je možné vytisknout téměř cokoliv, už záleží pouze na fantazii grafika. Vysoká kvalita celopošného tisku, minimální počet pouze 1.000 ks, žádné náklady na tiskové štočky a termín dodání již od 5 týdnů.

1. Nízká cena tašek

Nižší a jasné ceny odvislé pouze od počtu a rozměru. Minimální náklady na tiskovou přípravu (již v ceně tašky) oproti ceně tiskového štočku, který může dosáhnout až desítek tisíc korun.

srovnání flexa s ofsetem

2. Nízké náklady

Výroba již od 1.000 ks. Běžný minimální objem pro výrobu zakázkové papírové strojní tašky flexotiskem je od 5.000 ks.

3. Špičková kvalita ofsetového tisku

Tašky jsou tištěny technologií ofsetu v rozlišení 150 LPI namísto klasické metody flexotisku. Tisk ve fotokvalitě s jemnými přechody, přesný soutisk barev, ostré linky, malá písma, ... Tiskneme plnobarevný CMYK nebo přímé barvy dle Pantone U. Oproti dotisku skladových tašek je výhodou také potisk celé vnější plochy tašek.

4. Oblíbené rozměry tašek

rozměry tašek s kroucenými uchy

Tašky kromě 4 oblíbených rozměrů nabízíme nově v dalších formátech:
- malé: 18x9x23, 24x9x24 cm
- přibližně A4: 24x9x32, 32x12x25, 31x12x31 cm
- přibližně A3: 31x12x41, 33x15x43, 42x12x35 cm
- velké: 48x15x40 cm

5. Kvalitní zpracování

Tašky jsou vyráběny z archu, který poskytuje vyšší kontrolu při finálním zpracování, jako je skládání a lepení. Používaná kroucená papírová ucha jsou ve vysoké kvalitě a pevnosti.

6. Kratší doba dodání

Již se nemusí čekat 2-3 měsíce na dodávku objednaných tašek. Standardní dodací termín 5-6 týdnů. Běžný dodací termín strojních tašek tištěných technologií flexotisku je 6 - 12 týdnů.

7. Doplňky

Kroucená papírová ucha kromě základní bílé a hnědé barvy můžete mít i v dalších barvách jako červená, černá, zelená nebo žlutá. Dále nabízíme vyztužení dna pomocí kartonu.

barevné uši u zakázkové výroby

Prohlédněte si kompletní nabídku zakázkové výroby >>>

nebo
poptejte zakázkovou výrobu strojních tašek >>>

Sdílet tento obsah