Rozšířili jsme kapacitu potisku

- Kategorie : Novinky

Sezóna je v plném proudu a poptávka po papírových taškách je jako vždy na podzim a koncem roku vysoká. Tentokrát jsem se však dostatečně připravili a vybavili naše tiskařské dílny dvěma novými stroji pro sítotisk a flexotisk.

Sezóna je tu

Každý rok je to přibližně stejné. Začátkem podzimu se začne zvyšovat poptávka vícebarevných potisků našich skladových papírových tašek, které často vyžadují pokročilé technologie sítotisku. Jedná se především o luxusní ručně vyráběné laminované tašky standardní strojní papírové tašky z kraftového papíru. Velký zájem je také o jednoduché nebo luxusní tašky na víno. Stejně tak pozorujeme mírně zvýšený zájem o tisk na flexotiskových strojích.

Naše dva nové přírůstky

Prvním z našich přírůstků je sítotiskový stroj pro vícebarevný i plnobarevný tisk (CMYK) na jakýkoli druh tašek z naší nabídky, na kterém zvládáme zpracovat objednávky od 100 kusů. Dále jsme zprovoznili dvoubarevný flexotiskový stroj pro zakázky na bílé a hnědé tašky z kraftového papíru, který je jako dělaný pro větší objednávky od 1000 kusů.

Pokud jste to ještě nestihli, zašlete nám svoji objednávku na dárkové, vánoční nebo jiné papírové tašky na e-mail info@taskahned.cz. Díky našim dvěma novým strojům vám je zvládneme dodat opravdu velmi rychle.

sítotiskový stroj

Sdílet tento obsah