Luxusní tašky se strukturovaným papírem

- Kategorie : Novinky

Zajímáte se o luxusní papírové tašky, ale chcete něco jiného než běžné provedení s laminací? Přinášíme vám tašky vyrobené z pevného 170gr bílého kraftového papíru, který razíme rovnou v pěti motivech. Oproti běžněji používaným grafickým papírům je výhodou naší metody výrazně nižší cena a bezproblémový tisk. Materiál totiž plošně razíme vybranou strukturou až po tisku.

Luxusní, přitom ekologické tašky

Tašky vyrobené z kraftového papíru jsou velmi pevné a působí mimořádně luxusním dojmem. Nepotřebují laminaci a jsou ekologičtější, jelikož bez šňůrky ucha lze tašku jednoduše recyklovat jako jakýkoliv jiný papír. Ražba struktury papíru tašku příjemně doplňuje a nepotřebuje komplikovaný potisk aby působila exkluzivně.

taška s potiskem

Vybírat můžete rovnou z pěti následujících motivů struktury papíru:

Struktura linek

Výrazné lineární linky o síle 1 mm. Tento motiv patří k decentnímu provedení, které se těší velké oblibě našich zákazníků.

struktura linek

Struktura plátna

Papírová taška s povrchovou strukturou plátna je vhodná i pro celoplošný potisk, kdy může imitovat malovaný obraz. Skvěle se uplatní například v oboru módy – působí dojmem silné tkaniny.

struktura plátna

Struktura písku

Nejvýraznější struktura naší nabídky imituje písčitou pláž po odlivu, plnou působivých nahodilých tvarů vytvořených vodou.

struktura písku

Struktura bublinek

Střídání větších a menších bublinek vytváří jemnou uhlazenou strukturu. Ideální pro decentní oživení papírových tašek.

struktura bublinek

Struktura kůže

Jak již samotný název napovídá, tato struktura vytvoří na tašce ve spojení s vhodným potiskem dojem matné kůže. Skvěle vynikne například v kombinaci s retro designem.

struktura kůže

Sdílet tento obsah