Taškahned má pod sebou projekt Bezigelitky. Víte pro koho je a o čem je?

- Kategorie : Novinky

Již druhým rokem zřizujeme projekt Bezigelitky. V krátkosti vás seznámíme, o čem projekt je a pro koho je určený. Řekněte ne igelitovým taškám.

Igelitky přestávají vládnout světu

S každým Novým rokem přicházejí ekologické změny. Různé omezování a zákazy jednorázových plastů. My pro vás tyto novinky sledujeme a informujeme prostřednictvím našeho ECO blogu – Jak žít #bezigelitky. Na všechny novinky a události pak upozorňujeme na Facebook stránce: FB/bezigelitky.cz

infografika bezigelitky

Historie igelitových tašek

Mapa zákazů a omezení igelitových tašek

Ročně se vyrobí až jeden bilion igelitových tašek. Recyklováno je méně než 1 %. Jedna igelitová taška se rozkládá více než 500 let. Mrkněte na naši mapu zákazů, jak v jednotlivých zemích začalo platit omezení nebo úplný zákaz igelitových tašek.

mapa bezigelitky

Mapa zákazů na bezigelitky.cz

Certifikát Bezigelitky

Tímto certifikátem motivujeme firmy přejít z igelitových tašek na tašky z materiálů šetrných k přírodě. Zapojit se mohou všechny obchody a firmy, které běžně nabízí odnosné tašky. Certifikát získají v momentě, kdy přestanou prodávat nebo nabízet igelitky a nahradí je taškami z ekologických materiálů. S námi jako certifikační autoritou podepíšou prohlášení, že budou používat pouze ekologické odnosné tašky. Více informací pak naleznete na straně: Certifikát.

certifikát bezigelitky

Certifikát ekologické firmy #bezigelitky

Cenové srovnání igelitových tašek s papírovými

Příklady cenového srovnání mezi taškami igelitovými a papírovými můžete rychle shlédnout na naší stránce: Cenové srovnání tašek.

Jak jsme již psali, papírové tašky s potiskem lze pořídit za relativně slušnou cenu. Tašky jsme pro vás rozdělili dle oborů a popsali, co se do konkrétních rozměrů vejde ve článku: Levné papírové tašky s potiskem.

taška hned potisk

Nejlevnější možná celková cena na reklamní tašky s potiskem. Všechny uvedené ceny jsou bez DPH.

papírová taška

Malá papírová taška Krafter 18x9x22 hnědá

Tašky s potiskem získáte lehce do 2 000 Kč. A to se nebavíme jen o těch nejlevnějších, ale i o luxusních laminovaných! Látkové tašky s potiskem můžete získat pak za necelých 2 500 Kč. Pár tipů, jak se k rozumné částce dostat, prozrazujeme v našem článku: Reklamní tašky s potiskem do 2 000 Kč.

látková taška

Nabídka látkových tašek

Sdílet tento obsah