Plátěná taška s širokým dnem nebo černý bavlněný vak

- Kategorie : Novinky

Plátěná taška vyrobená ze stoprocentní bavlny. Nabízíme jí v naturálním vzhledu i v barevném provedení. Ideální k odnosu těžšího nákupu v supermarketu. V plátěné tašce nebo batůžku stylově odnesete deku s dobrou knihou a občerstvením do parku za odpočinkem.

plátěná taška s potiskem

Celý výrobní proces plátěné tašky se odehrává jen v jedné zemi, v Uzbekistánu. Zde se vypěstovaná bavlna spřádá a poté se z ní šije plátěná taška. Výroba je tedy soustředěna pouze na jednom místě, a tak odpadají komplikace při transportu bavlny a odpadá chemické ošetřování kvůli náchylnosti bavlny k plísním. Doprava patří mezi přední znečišťovatele, je to jedna z hlavních výhod našich plátěných tašek.

bavlněná taška s širokým dnem

Plátěná taška s širokým dnem. S taškou odnesete až deset 1,5l PET lahví.

Plátěné tašky jsou před transportem žehleny, tudíž k nám dorazí suché a nepomačkané. Tašky dovážené z jihovýchodní Asie bývají před transportem nevysušené, natož vyžehlené. Plátěné tašky z Indie nebo Číny tak do Evropy dorazí navlhlé, některé kusy i plesnivé.

Barevná plátěná taška

K dnešnímu dni nabízíme osm druhů plátěných tašek a dva vaky. Na první pohled se od sebe liší barevností. Plátěné tašky nabízíme v přírodní natural barvě, bílé, tmavě modré a černé.

Dále se od sebe odlišují gramáží bavlny. Plátěné tašky z bavlny nabízíme v gramáži 140 gr. a 210 gr. Vaky máme z bavlny se 140 gramy.

plátěná taška s potiskem

Plátěnou tašku s dvoubarevným potiskem na jedné straně můžete mít za 23 Kč bez DPH.

Plátěné tašky můžeme rozdělit dle provedení. Z našeho sortimentu můžete vybírat tašky s dlouhým nebo krátkým uchem. Novinkou je pak plátěná taška s širokým dnem (hloubkou) a plátěný vak na záda, buď v přírodní nebo v černé barvě.

bílá látková taška modrá plátěná taška černá bavlněná taška
Plátěná taška bílá Plátěná taška modrá Plátěná taška černá

NOVINKA! Plátěná taška s širokým dnem

Čerstvou novinkou je plátěná taška s širokým dnem v přírodní barvě. S rozměrem 38x10x42 cm disponuje skoro dvakrát větším úložným prostorem než klasická plátěná taška 38x42 cm. Nosnost se pohybuje okolo 12 kilogramů rozložené hmotnosti. Koupit lze od 50 kusů, a to jak bez potisku, tak i s potiskem. 

bavlněná taška

Klasická plátěná taška (vlevo) a plátěná taška s rozšířeným dnem (vpravo).

bavlněná taška s širokým dnem

Plátěná taška disponuje 10 cm hloubkou.

Nově bavlněný vak na záda

Praktický plátěný batůžek na záda v rozměru 37x46 cm, vyrobený ze 100 % bavlny, se stahovacími šňůrkami v přírodní barvě. Na rozdíl od těch polyesterových, tímto bavlněným vakem dáváte svému okolí jasně najevo vaše ekologické smýšlení.

Vak disponuje dvanáctikilovou nosností a odebírat můžete od 50 kusů až po tisíce, a to jak bez potisku, tak s potiskem.

černý bavlněný vak

Bavlněný černý vak na festival, piknik nebo k vodě.

Plánujete mít stánek na nějakém festivalu? Takový stylově potištění batůžek je dobrým parťákem právě na těchto akcích. Do vaku sbalíte deku s pláštěnkou nebo deštníkem a dobrou svačinu. Na metal festivalu ocení i vak v černém provedení. Oba vám rádi potiskneme.

bavlněný vak černý bavlněný vak
Batůžek natural Černý batůžek

Plátěná taška s krátkým uchem

Již druhým rokem nabízíme plátěnku s krátkým uchem. Tehdy jsme vyslyšeli přání zákazníků, kteří by ocenili i plátěné tašky, které nejsou přes rameno, ale dají se bez zkracování nést v ruce, a přitom nezametat chodníky.

Vlastnosti tašky i ceny (množstevní slevy) jsou naprosto stejné jako u tašky s dlouhým uchem. Krátké šité ucho je, jako celá taška, ze 100% bavlny a má délku 40 cm.

Tašku vám můžeme potisknout až pěti přímými barvami včetně CMYKu a to od 50 kusů, kde termín dodání se pohybuje od jednoho až ke třem týdnům od objednání a po úhradě zálohové faktury.

Ke shlédnutí pod tímto odkazem: Plátěná taška s krátkým uchem

bavlněná taška s krátkým uchem

Plátěná taška s krátkým uchem v ekologické přírodní barvě.

Potištěná plátěná taška

V nabídce látkových tašek máme k dispozici i již potištěnou tašku. Plátěná taška je v naturálním barevném provedení s dlouhým uchem a nosností 12 kilogramů. Potištěná je pomocí sítotiskové technologie ekologickou, v přírodě lehce odbouratelnou, černou barvou. O vlastnostech našich barev se můžete dozvědět v našem článku: „Rozbor tašek a tiskových barev. Z čeho se skládá eko taška papírová?“

Prohlédnout plátěnou tašku se sloganem.

bavlněná taška s potiskem

Plátěná taška natural potištěna eko sloganem „Umím žít #bezigelitky“.

Plátěná taška s vlastním potiskem

Máte-li obchůdek nebo knihkupectví, můžete si nechat u nás plátěnou tašku potisknout. Plátěná taška s tematickým potiskem se bude dobře vyjímat například v obchodě s esoterikou, v knihkupectví nebo v bio obchodech s přírodním zbožím.

bavlněná taška s potiskem

Plátěnou tašku s jednobarevným potiskem můžete mít už za 20 Kč bez DPH.

Pro představu jsme pro Vás připravili pár příkladů cenových kalkulací. Snadno tak zjistíte, že plátěná taška s potiskem nemusí vycházet tak draho:

bavlněná taška cena

Plátěná taška s potiskem v různých variantách, podle počtu tištěných barev a stran.

U barevné plátěné tašky jsou ceny trochu vyšší. Pro zjištění přesné ceny nám prosím pomocí tlačítka „POPTAT S POTISKEM“ zašlete poptávku, v pracovní dny vám obratem zašleme cenovou kalkulaci.

cena bavlněné tašky s tiskem

V detailu produktu pod skladovou dostupností naleznete tlačítko „POPTAT S POTISKEM“

Sdílet tento obsah