Nejčastější dotazy na veletrhu

- Kategorie : Novinky

V lednu proběhl veletrh Reshoper v pražských Letňanech, kde jsme nesměli chybět. Potkali jsme se s našimi dlouholetými zákazníky i s těmi novými, kteří kladli zajímavé dotazy. Zde jsou ty nejčastější:

Mohu papírové tašky rozdávat?

Na papírové tašky se nevztahuje vyhláška o zákazu rozdávání igelitových tašek zdarma, kde igelitové tašky musí být v obchodech zpoplatněné. Obchodníci tedy nemusí papírové tašky svým zákazníkům účtovat.

Máte bavlněné tašky s kratším uchem?

Tyto tašky jsme nově naskladnily Taška natural krátké ucho 140 gr - 38x42 cm“. Vyslyšeli jsme přání zákazníků a rozhodli se tak vyplnit mezeru na trhu a uvést do prodeje bavlnky s kratšími uchy za nejlepší cenu na trhu.

bavlněná taška s krátkým uchem

Bavlněná taška s krátkým uchem nyní v prodeji zde.

Když už mám logo, jak vám ho mám předat?

Logo ve vektorech, uložené např. v .PDF (viz článek Tisková data zde), nám zašlete na email: info@taskahned.cz, kde vám jeden z kolegů logo umístí na šablonu poptávané tašky a náhled vám zašle zpět k odsouhlasení.

Jaké je minimální množství odběru?

Často jste se poptávali na minimální množství tašek s potiskem. U obyčejných kraftových papírů je minimální množství 100 kusů, ekologické luxusní tašky, tašky s laminem a bavlněné tašky jsme schopni dodat od 50 kusů i s potiskem.

banner na eko tašky

Jak dlouho trvá dodání?

U sítotisku máme termín dodání 1-2 týdny od zaplacení zálohové faktury, tašky s flexotiskem někde mezi 2-3 týdnem, což některé z vás mile překvapilo.

Všem vám srdečně děkujeme za návštěvu našeho stánku a projevený zájem o papírové tašky s potiskem a o náš eko projekt #bezigelitky.

banner na bezigelitky

Odebírejte nás na Facebooku, ať vám tato informace neunikne!

facebook náhled

Sledujte také náš Instagram:

instagram náhled

Sdílet tento obsah