Luxusní taška na víno Livorno, ideální pro předání jakéhokoliv alkoholu

- Kategorie : Novinky

taška na víno Livorno

Nově naskladněná taška na víno, pod názvem Livorno, je k dispozici ve dvou oblíbených formátech. To, co však mají společné, jsou použité ekologické materiály, ze kterých jsou tašky vyráběné, aniž by se z nich vytratil nádech luxusu. Posuďte samy…

Pokud už teď víte, že se vám taška na víno Livorno líbí,
rovnou přejděte do našeho e-shopu k výběru

Tašek máme pouze omezené množství, udržujeme je v počtu 500 ks
od každého rozměru a provedení. Přejít k taškám Livorno.

Taška na víno ze série Livorno

Pevné, elegantní a ekologické. Takové jsou papírové tašky na víno z naší nové kolekce zvané Livorno. Nabídnout můžeme ze tří barevných variant. K výrobě každé z variant byl použitý odlišný materiál. Náš sortiment jsme opět obohatili i o tašky pro odnos dvou vín. Tašky na dvě vína také oceníte, když chcete předat jednu lahev a vedle toho malou drobnost nebo pochutinu. Na nové tašky umíme nabídnout také potisk.

Livorno s potiskem

Na všechny druhy tašek z kolekce Livorno lze u nás tisknout pomocí sítotiskové technologie. Barevné pokrytí nabízíme od jedné až po tři barvy v grafickém návrhu, a to včetně zlaté, stříbrné a bílé barvy. Možnosti potisku je třeba zvážit individuálně dle motivu. Stačí nám zaslat poptávku skrz poptávkový formulář, ke kterému se dostanete skrz tlačítko „POPTAT S POTISKEM“ v detailu tašky. My se vám obratem ozveme a společně potisk tašek probereme.

taška na víno tlačítko

Tlačítko „POPTAT S POTISKEM“ v detailu všech tašek zde…

Černá taška na víno Livorno

Taška na víno Livorno je vyráběná z luxusního matného grafického papíru. Taška má vyztužené dno i vrchní část. Ucho představuje černá bavlněná šňůrka ukončená uzlem. Celková nosnost tašky je 6 kilogramů. Tou samou nosností disponuje varianta na dvě láhve. U nás lze zakoupit od minimálního množství 50 kusů.

taška na víno Livorno taška na víno Livorno
Černá taška na víno Černá taška na dvě vína

Hnědá taška na víno Livorno

Elegantní a pevná taška na víno z hnědého kraftového papíru, díky kterému se na první pohled z tašky nevytrácí ekologický tón. Ucha jsou opatřena vázanou bavlněnou šňůrkou, vrchní a spodní část tašky má vyztužení. Celková nosnost tašky, jak pro jednu láhev, tak i dvě, je až 6 kilogramů rozložené hmotnosti.

taška na víno Livorno taška na víno Livorno
Hnědá taška na víno Hnědá taška na dvě vína

Recyklovaná taška na víno Livorno

Další taška na víno ze série Livorno je zajímavě řešená taška z recyklovaného papíru. Strukturu recyklovaného papíru lze spatřit na první pohled, nicméně se jedná o silný papír s gramáží 170 g. Taška má navíc vyztužené dno i vrchní část, její ucho je vázané bílou bavlněnou šňůrkou zakončenou uzlem. Minimální odběr tašek, stejně jako u všech luxusních tašek, máme nastaven na 50 kusů, platí jak u tašek s potiskem, tak i bez potisku.

taška na víno Livorno taška na víno Livorno
Recyklovaná taška na víno Recyklovaná taška na dvě vína

Papírová taška na víno

Celoročně nejpoptávanější obyčejná papírová taška na víno je bez pochyby Mosela. S rozměrem 14x8x39 cm se hodí i pro odnos širších lahví, typově sektů a šumivých vín. Vyráběná je z jemně rýhovaného papíru. Ucha má papírová kroucená a její nosnost je 5 kilogramů. Tyto papírové tašky na víno nabízíme jak v hnědé a bílé verzi, tak i v barevném provedení:

taška na víno Mosela v barevných variantách

Papírové tašky na víno Mosela

Laminovaná taška na víno

Laminované tašky na víno nabízíme pod názvem Pálava, a to jak v matném, tak i v lesklém provedení. Pálava je luxusní pevná taška na víno s korporátním vzhledem. Obě varianty mají rozměr 11x10x38 cm a nosnost 6 kilogramů. Vyrábí se z pohlednicového kartonu a ucha mají z PP tkaného materiálu. Navíc mají vyztužené dno kartonem. Pálavy nabízíme již několik let a patří mezi nejpoptávanější tašky na víno s potiskem během vánočního období.

taška na víno Pálava taška na víno Pálava
Lesklá laminovaná taška na víno Matná laminovaná taška na víno

Luxusní ekologická taška na víno

Když je řeč o luxusní ekologické tašce, bavíme se samozřejmě o Sieně. Vyrábí se z rýhovaného kraftového papíru. Ucha jsou pak bavlněná zakončené uzlem vždy v barvě tašky. Tyto papírové tašky na víno nabízíme v bílé a hnědé variantě.

taška na víno Siena taška na víno Siena
Hnědá Siena 11x9x36 Bílá Siena 11x9x36

Luxusní eko taška na víno Siena v hnědém a bílém provedení.

A jak u nás můžete objednat tašky s potiskem?

  • Přejděte k výběru tašek do kategorie produktů
  • Vyberte si tašku z nabídky a pomocí tlačítka „POPTAT S POTISKEM“ přejdete k poptávkovému formuláři

tlačítko v kategorii

Tlačítko „POPTAT S POTISKEM“ v kategorii.

tlačítko v detailu tašky

Tlačítko „POPTAT S POTISKEM“ v detailu produktu.

  • Vyplňte a odešlete krátký poptávkový formulář
  • Na základě vaší poptávky vám pošleme cenovou kalkulaci. V pracovních dnech od 9 hod. do 17 hod. odesíláme cenové kalkulace obratem
  • Požádáme vás o doručení tiskových dat
  • Z tiskových dat vám připravíme náhled tisku na šabloně ke schválení ZDARMA
  • Po odsouhlasení náhledu a objednávky vám vystavíme zálohovou fakturu
  • Po uhrazení zálohové faktury zařazujeme tašky k potisku
  • Po vytisknutí vám tašky expedujeme na vámi udanou doručovací adresu nebo si tašky můžete vyzvednout osobně u nás v Praze Hostivaři.

PŘEJÍT NA VÝBĚR TAŠEK NA VÍNO

Sdílet tento obsah