Dárková papírová taška

- Kategorie : Novinky

V našem sortimentu papírových tašek naleznete i dárkové papírové tašky. Máme veliký výběr z dárkových papírových tašek, proto si u nás může vybrat úplně každý. Nabízíme dárkové luxusní tašky, eko luxusní taškybarevné papírové tašky a dárkové papírové tašky na víno. Všechny dárkové tašky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu.

Dárkové luxusní tašky

V naší nabídce dárkových luxusní tašek najdete spoustu druhů - vybere si opravdu každý. Papírové luxusní tašky jsou cenově dostupné a vyrobené z vysoce kvalitního materiálu. Kromě luxusních dárkových tašek s laminem a bavlněným uchem si můžete vybrat i tašky se speciálním zlatým povrchem a v různých barevných variantách. Naše luxusní dárkové tašky se hodí pro nákup v klenotnictví nebo obchodech s dárkovým zbožím.

Nejoblíbenější tašky z této kategorie:

Dárková taška bílá Monza 25x11x35 MAT Dárková taška červená Milano 25x11x31
Verona bílá MAT 25x11x35      Milano červená 25x11x31

PŘEJÍT NA VÝBĚR DÁRKOVÝCH LUXUSNÍCH TAŠEK

Eko luxusní tašky

Pokud rádi šetříte přírodu a zároveň potřebujete pořídit dárkovou luxusní tašku, naše eko luxusní dárkové tašky jsou skvělou volbou. Jsou šetrné k životnímu prostředí tím, že se dají recyklovat. Ucha eko papírových tašek jsou vyrobena z bavlny, ve stejné barvě jako je taška samotná. Povrch dárkových papírových tašek je lehce rýhovaný a tašky se dají potisknout sítotiskem. Proto tyto eko papírové tašky lze využít jak v normálních obchodech, tak v obchodech s luxusnějších zbožím.

Nejoblíbenější tašky z této kategorie:

Papírová taška hnědá Siena 26x12x34
Siena bílá 16x6x26      Siena hnědá 26x12x34

PŘEJÍT NA VÝBĚR EKO LUXUSNÍCH TAŠEK

Barevné papírové tašky

Barevné dárkové papírové tašky vynikají svou vysokou kvalitou a velice vysokým výběrem. Kombinace krouceného ucha dárkových barevných tašek s vrchním zahnutým lemem působí o něco více luxusněji. Díky svým barvám a možnosti potisku se skvěle hodí k reklamním účelům. Dále barevné dárkové tašky lze využít v obchodech s dárkovým zbožím a papírnictvích.

Nejoblíbenější tašky z této kategorie:

Červená taška ExtraTWIST 18x8x24 Modrá taška ExtraTWIST 24x11x33
ExtraTWIST červená 18x8x24      ExtraTWIST modrá 24x11x33

Papírové tašky na víno

V naší nabídce najdete různé druhy dárkových papírových tašek. Dárkové tašky na víno patří mezi bezkonkurenčně nejoblíbenější a nejprodávanější. Vysoká kvalita za výhodné ceny. Dárkové tašky na víno nabízíme ve spoustě variantách - nejpoužívanější ucho je kroucené nebo bavlněné. Díky své různorodosti dárkové tašky na víno využijete v obchodech se zbožím, vinotékách nebo pro reklamní účely.

Nejoblíbenější tašky z této kategorie:

Taška na víno Livorno 12x10x41 hnědá Taška na víno bílá Pálava 11x10x38 LESK
Livorno hnědá 12x10x41      Verona bílá LESK 11x10x38

Rádi vám s výběrem papírových tašek pomůžeme

Chcete si tašky nejdříve prohlédnout? Přijďte se podívat k nám do SHOWROOMURádi vám pomůžeme tašky vybrat. Pokud jste si výběrem jistí, můžete si objednat tašky přímo přes náš E-SHOP. V případě zájmu o tašky s potiskem vyplňte náš POPTÁVKOVÝ FORMULÁŘ a my vám pošleme cenovou nabídku. Poptávkový formulář najdete u každého produktu umístěný na spodu stránky pod specifikací tašky.

PŘEJÍT NA VÝBĚR PAPÍROVÝCH TAŠEK

Související příspěvky

Sdílet tento obsah